10 a leggyakoribb hibák a bőrápolás

440

A bőrünk a látható réteg, és ápolásra van szüksége, de nem csak esztétikai, hanem elsősorban egészségügyi okokból is. De ebben a vágy, hogy jól nézzen ki, gyakran vannak hibák, amelyek kárt okozhatnak. Dr. Maria ROLANDI Ortiz, az argentin bőrgyógyász Szövetség tagja, a Ro Medical Art igazgatója, 10 súlyos hibát sorolt fel, melyek kijavításának módjai.

 1. Nem tudom, milyen bőröd van.

Fontos tudni a bőr típusát (ha száraz, olajos vagy kevert), hogy tudja, milyen krémeket kell használni, és milyen speciális kezelést kell alkalmazni.

 1. Ne végezzen megfelelő tisztítást

A specialistát meg kell látogatni, hogy elvégezze a mélytisztítást, amit szükségesnek tart. Ezzel az eljárással eltávolítják a robbanófejeket és az összes szennyeződést a bőrön. Ezen túlmenően, az arc kell tisztítani naponta, reggel és este, a megfelelő krém, akkor is, ha smink nem használják, mert a bőr megtartja a környezetszennyezést és szennyeződést.

 1. Ne használjon naptejet napközben

Nap az első tényező a bőr öregedés (80% – a öregedés okozta a nap). Minden nap (nyáron és télen egyaránt) 30-as fényvédő faktort kell használni, legalább. Az ultraibolya sugárzás ráncokat és foltokat okoz a bőrön, és bőrrákhoz vezethet.

 1. Folyamatosan változtatni a termékek vagy használata hibás

A különböző krémek minimális ideig (kevesebb mint két hónapig) történő használata nem ad időt arra, hogy a termék a bőrre hatjon, és kinyomtathassa annak előnyeit. Csak azokat az elismert cégektől származó termékeket kell kiválasztani, amelyek komoly kutatást végeznek az általuk forgalomba hozott indítások tekintetében.

 1. Ne használja helyesen a termékeket

Nap krém, éjszakai krém gyakran használják felcserélhető, anélkül, hogy tudta, hogy a bőr megsérülhet. A nappali hidratáló kell egy akadály, mindig tartalmaz egy védelmi tényező, míg az éjszakai krém csak akkor kell használni, ha alszik, mert nem tartalmaz napsütés. Soha ne használj hidratáló krémet a szemed körül. Vannak speciális krémek ezen a területen.

 1. Hámlás a bőrön felül

Hámlás használják, hogy távolítsa el a halott sejtek, de nem szabad túl gyakorolják. Ez a legjobb, hogy ezt nem több, mint hetente egyszer, mivel ez lehetővé teszi az új sejtek, hogy újra és újra.

 1. Alvás smink

Fontos, hogy tiszta bőrrel aludjunk smink nyomai nélkül, hogy felfrissüljünk és tápláljuk (egy olyan folyamat, amely a bőrt éjszaka hajtja végre), különben a bőr száraznak és élettelennek fog látszani. Ezen kívül, a smink éjszaka fedi a pórusokat, így vezet akne és blackheads.

 1. Nem megfelelően táplálkozik

A táplálkozás a kulcs az egészséges és sugárzó bőrhöz. Jól kell enned, gyümölcsöket, zöldségeket és tápláló ételeket, és sok vizet kell innod.

 1. Nem alszik eleget.

Mivel a bőr egész éjjel felfrissül, alvásra van szükség, hogy újraalkossa, ragyogóan és egészségesen nézzen ki. Minden éjjel nyolc órát aludni kulcsfontosságú. És amikor elalszol, sötét karikák jelennek meg, és az arcod fáradtnak tűnik.

 1. Préseld össze a granite-okat.

Jobb, ha érintkezés nélkül hagyjuk őket, és a megfelelő terméket alkalmazzuk. Ha van egy társadalmi esemény, helyezzen egy kis réteg alapozó smink, hogy fedezze fel aznap. A szakorvos megmondja, hogy mi a megfelelő kezelés, attól függően, hogy az adott személy mennyi gabonával rendelkezik.

Kollagén és elasztin

A bőr gags (glikozaminoglikánok), kollagénszálakból és elasztinból álló Mátrixba beágyazott sejtekből áll, fibroblasztoknak nevezett sejtekkel szintetizált fehérjékből. Ez a mátrix felelős a bőr rugalmasságáért, erejéért és rugalmasságáért: az öregedés bizonyos formái az “állapotát”tükrözik. Az öregedés és a napkárosodott bőr mátrix gyengül és szabálytalan, mivel az UV sugárzás (ebben az esetben a szőlő, amely eléri a dermist) befolyásolja a sérült rostok lebomlási folyamatait és az új fehérjék előállítását.

– Kollagén

Ez a szerkezeti fehérje teszi ki a bőrünk 80% – át, és az egyik fő felelős azért, hogy fiatalnak, simának és egészségesnek tűnjön. Kollagén épül egy hármas helix, amely három lánc polipeptidek hullámos egymásra. Ezek a láncok, viszont, áll körülbelül 1000 aminosavak különböző típusú.

– Elasztin

Elastin a fő összetevője a rugalmas rostok. Felelős azért a tényért, hogy a bőr rugalmas képességgel rendelkezik ahhoz, hogy a nyújtás után visszatérjen a normál alakjához és helyzetéhez. mivel a rugalmas rostok áll több elasztin összefonódott néhány mikroszálas, mint a fibrillin. Mindkét összetevő viszont aminosavakból áll, mint pl. glicin, valin, alanin és prolin.

Mítoszok és realitások

TERMÉKEK AZ ÖREGEDÉS ELLEN:

Korral és környezeti tényezőkkel a bőrünk öregedés jeleit mutatja. Anti-aging termékek kozmetikai termékek, amelyek segítenek a bőrünk leküzdeni ezeket a jeleket, valamint javítja a megjelenését.Ezek a termékek támogatják a ráncok, kifejezési vonalak enyhítését, valamint a hidratálást. Anti-aging kozmetikai termékek célja, hogy az emberek az öregedés jelei, mint a ráncok, foltok, a keménység elvesztése, a fényesség elvesztése, stb.

Természetesen, sok éven át elpusztítják a testet. 25 éves kora óta a bőr hajlamos az öregedés bizonyos jeleit okozta környezeti károk. Egy egészséges diéta, elég alvás, víz, testmozgás, segít a testnek érezni és jól kinézni.

Kétféle öregedés:

Belső (időrendi) öregedés: ez egy genetikai eredetű. Fiziológiai, klinikai és szövettani elváltozásokból áll, amelyek idővel a bőrben fordulnak elő. Kronológiai vagy belső öregedés a bőr jellemzi száraz bőr, rugalmasság elvesztése, ráncok, a ragyogás hiánya. A bőrben lévő kollagén lebomlik, a bőr rugalmassága pedig elvész. Külső öregedés: ultraibolya sugárzással adják, és fotográfiát okoz. Úgy vélik, hogy a fotoaging a leginkább felelős a legtöbb nem kívánt változásokat a megjelenése a bőr, megnyilvánuló területeken a test nagyobb mértékben kitéve a nap, mint például az arc, a kezek, lábak, a hasítás. Az öregedés fő jele a szárazság és a bőrön lévő foltok megjelenése.

A készítményt általában 20 és 25 év közötti férfiak és nők számára ajánlott alkalmazni, és napi használatra szánt termékek. A legtöbb márka márkák vannak osztva termékek jelei az öregedés és / vagy életkor van akkor termékek:

 • Az első ráncok
 • Ráncok és zacskók a szem körül
 • Sebességvesztés és rugalmasság
 • Érett bőr vagy mély ráncok

Az innováció nagyon fontos ezen a piacon, és minden alkalommal, amikor új molekulák és képletek szerepelnek a termékekben, ez egy folyamatosan fejlődő piac. Léteznek a különböző gyógynövénypiacon, mint a krémek, Szérumok, folyadékok, stb.; Ez nem csak a különböző ízek textúrák részéről a fogyasztók, de minden képlet különböző járművek, amelyek fokozzák azok előnyeit.

Nagyon fontos, hogy konzultáljon, hogy megtudja, milyen típusú bőr van, milyen probléma lép fel, és mi a helyes kezelés (nappal, éjszakai krém és szem kontúr) és / vagy kezelés (depigmentátorok, antioxidánsok, töltőhatások vagy helyi emelés, stb.) hogy szép bőr egészséges megjelenésű. A ránctalanító vagy öregedésgátló termék (a piacon és a felhasználóknál is ismert) egyik célja, hogy az idő múlása által okozott ráncok, ráncok, a szilárdság elvesztése, szárazság és pigmentáció enyhítésével elősegítse a bőr szebb és egészséges megjelenését.