10 sport, hogy a legnagyobb egészségügyi előnyöket

438

Teljesítő fizikai tevékenység, valamint a jó táplálkozás, a legjobb módja annak, hogy támogassa a szervezet optimális körülmények között. Így jó, hogy tartsa szem előtt, hogy a 10 sport, amely előnyös az egészségre a leginkább

A jó egészség érdekében szükséges, hogy a testmozgás a mindennapi életünkben. Ennek igaznak kell lennie az általunk folytatott tevékenységekkel, mivel mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai. A legtöbb sport együttműködik az erőfeszítéseinket, hogy lefogy, megelőzze a betegség, vagy ellenőrizzék a stressz. Javítja az önbecsülésünket és a Szexuális teljesítményünket is. Az alábbiakban bemutatjuk Önnek a 10 legjobb sport az egészség, valamint a jellemzői.

Nyolcszáznegyven

A kiegyensúlyozott étrend és testmozgás kétségtelenül a jó állapot kulcsa. Sport emellett, több, mint egy elkötelezettség lehet egy időtöltés az életedben. Vannak végtelen hasznos játékok, de jó, hogy tartsa szem előtt, hogy a 10 legegészségesebb, a portal live healthlistája szerint, majd válasszon az egyik közülük.

1-squash

Nagyon hasonlít a front-ő squash – a legteljesebb és intenzívebb sport. Csak fél óra gyakorlás után 517 kalóriát égethetsz el. Ezen kívül segíti a szív-és légzőszervi egészségét, és növeli a has-és hátizmok rugalmasságát. Ez tekinthető az egyik legteljesebb egészségügyi gyakorlatok. 30 perc múlva 517 kalóriát égetünk el, és teljes testben dolgozunk. Növeljük a test ellenállását és rugalmasságát a hason.

2-Remo

Olyan hasznos, mint a squash az evezés gyakorlata. Ez a vízi sport erősíti a szívet és a légzőrendszert, és növeli az izmok rugalmasságát és kitartását. Ez egy igényes fegyelem az izmos állóképesség és a rugalmasság tekintetében. Körülbelül 300 kalóriát égetnek el fél óra alatt ebben a sportban. Nincs szükség arra, hogy menjen ki a vízbe, mivel a legtöbb edzőtermek evezőgépek.

3-úszás

Ez egy sport ajánlott a legtöbb szakértő, hogy nagyon hasznos sok szempontból. Amellett, hogy erősíti a csontok, valamint az izomtömeg kialakulása, ez jelentős pozitív változásokat okoz a szív-és érrendszeri szinten. Ez erősen ajánlott asztmás emberek, mert növeli a légzési képesség. Katalogizálva néhány, mint a legteljesebb művelet. Erősíti a csontokat, erőt, rugalmasságot és erőt ad. Úszás előtt érdekes lenne megtanulni a technikát. 350 kalóriát kapsz fél óra alatt.

4-futball

A világhírű sport amellett, hogy szórakoztató, csapatmunkát tanít, növeli a koncentrációt és az aerobic készségeket. A legtöbb sporthoz hasonlóan javítja a kardiovaszkuláris rendszert, a hangszíneket, az erőt, a kitartást és az izom rugalmasságot. Azt is erősen ajánlott, hogy lefogy, mert futás 30 perc, futball csökkentheti 430 kalóriát. Ez az egyik leghíresebb sport. Ehhez csapatmunka és néha koncentráció kell. Ez segít az egész test gyakorlásában, többek között az állóképesség, az erő és az izom rugalmasságának növelésében. 90 percen belül, hogy tart a játék megköveteli, hogy állandó mozgásban.

5-kerékpározás

A gyakorlatod erősíti és növeli az izom állóképességét, és segíti az égetést, 30 percenként, 430 kalóriával. Fél óra biciklivel 430 kalóriát éget. Meg kell, hogy legyen nagyon óvatos, mert ez is tekinthető egy veszélyes tevékenység, mert a nagy számú vízesés.

6-tenisz

Ez a sport, amely az elmúlt években vált nagyon népszerű, szinte ugyanolyan előnyöket kínál, mint a gyakorlat squash. A test folyamatosan mozog, és a legtöbb izmot edzi. Óvatosnak kell lenned az izomsérülésekkel.

7-kosárlabda

Mint a futballnak, érzelmi, pszichológiai és fizikai előnyei vannak az izomzat, a csont egészség és a szívritmus tekintetében. Fél óra biciklivel 430 kalóriát éget. Meg kell, hogy legyen nagyon óvatos, mert ez is tekinthető egy veszélyes tevékenység, mert a nagy számú vízesés. Ez egészséges csontokra, izmokra és kardiovaszkuláris rendszerre jótékony hatású. Ez egy csapat sport, ahol fél óra játék kapsz fogyasztani 300 kalóriát. Izom diszkomfort is előfordul elég gyakran.

8-A kampány futtatása

A Running-túrázás az egyik legjobb sport a légző-és kardiovaszkuláris rendszerrel kapcsolatban, amely a derékizmok és a hát alsó részének előnyeit is szolgálja. Ideális a lábak és a fenék formázására. Az egyik legjobb sport, hogy lehet gyakorolni a kardiovaszkuláris egészségügyi és légzőszervi rendszer. Fél óra edzés 430 kalóriát éget el.

9-röplabda

Gyakorolta helyesen, ez biztosítja az izomerőt, tonalitás, kitartás, valamint a hangok kezek, lábak, és fenék, mint senki más. Ennek a gyakorlatnak a megfelelő gyakorlása lehetővé teszi az izmok számára, hogy kitartást és erőt nyerjenek, nem pedig semmilyen más sportban, különösen a karok, lábak és fenék izmait illetően. Ne feledd, hogy minden idődet futással és ugrálással töltöd.

10-doboz

A bokszolók képzése, bár nagyon unalmas, az egyik legteljesebb és leghasznosabb mind a kardiorespiratory health szintjén, mind az izomtónus és a kitartás szintjén. A 30 perc ebben a sportban, körülbelül 300 kalóriát fogyasztanak. Azt is, hogy Ön állandó mozgásban, hogy megvédje magát az ellenséges támadások.

időtartam, típus és teljes összeg:

  • Kiskorúak, akik még nem jár: segít elvégezni a fizikai aktivitás többször egy nap egy biztonságos környezetben, vagy játék a földön (labdák, játékok…) vagy a tevékenység vízben, által ellenőrzött felnőttek.
  • 5 éves korig: bármilyen intenzitású fizikai aktivitás naponta legalább 3 órán keresztül, strukturált tevékenységekkel és szabad játék az otthonon belül vagy kívül.
  • 5-17 év között: napi testmozgás közepesen súlyos (gyors gyaloglás, kerékpározás…) és energetikai (futó) legalább 3 nap tevékenységek kapcsolódó nagy izomcsoportok hetente.
  • Felnőtt populáció: rendszeres fizikai aktivitás a hét minden napján vagy majdnem minden napján, vagy 30 perc öt nap, vagy 10 perces időszakokban, vagy 75 perc hetente aktív aktivitás, vagy mindkettő kombinációja. Meg kellene próbálnod megerősíteni az izmaidat és a rugalmasságodat.
  • A terhesség alatt ajánlatos fizikai tevékenységet végezni, hogy egészséges maradjon, és elkerülje a terhességgel járó kockázatokat, de hosszú ideig kerülnie kell a háton való testmozgást, a víz alatti tevékenységet, vagy a leesés vagy dudorok kockázatát, vagy a hosszú ideig tartó várakozást.
  • A szülés utáni időszakban, a karantén után, akkor vissza kell térni a fizikai aktivitás alkalmazkodott a szervezet, amennyire biztonságos orvosi szempontból. Határozottan ajánlott Kegel gyakorlatokat végezni.
  • A 65 évesnél idősebb személyek heti 3 nap gyakorlatokat végezhetnek, alkalmazkodnak a fitneszhez és a mobilitáshoz, és megpróbálják megerősíteni az izmokat és az egyensúlyi képességeket.