10 szerkentyű, amely megmutatja, hogy a jövő elért minket

404

Hány filmben könyvek vagy sorozatok mesélt nekünk a jövőről egy teljesen sci-Fi stílusban. Képzeljük el, hogy az életünk meg lesz oldva ezzel a futurisztikus látomással, ahol az emberi lény szinte csak a munkára és az életre korlátozódik, anélkül, hogy az idejét vesztegetné a mindennapi életében olyan egyszerű feladatokkal, mint a főzés, fürdés, takarítás A házban és mások. Úgy tűnik, a jövő már elért minket, mert van 10 kütyü a piacon, amelyek már nem csak sci-fi, és már eladó, készen arra, hogy modernizálja az életed és a környezeted.

  1. Intelligens kontaktlencsék

Annak ellenére, hogy még fejlesztés alatt állnak, és vannak lehetőségek az egyes modellek jellemzőiben, mivel vannak olyanok, amelyek célja az egészség nyomon követése, még azok is, amelyek head-up képalkotó felvételek, amelyek javítják a látást a közelebbi felvételek.

  1. Illatos ébresztőóra

Sensorwake kifejlesztett egy ébresztőóra, hogy azt mondják, hogy a nap produktívabb, szórakoztató anélkül, hogy éles hangokat vagy idegesítő hangokat, amelyek végül úgy érzi, rosszabb. Ez a szerkentyű ígéri, hogy kezdődik a nap kellemes illatokat kezdve a frissen sült croissant, illatok, mint a strand, vagy frissen sült fű. Jól hangzik, nem?

  1. 3-D vakolatformák

A Cortex kifejlesztett egy formát, ami búcsút inthet a terjedelmes vakolatoknak. Együtt az eredeti technológia 3D szkennelés kezek létrehozni gipsz, amely támogatja a sérülékeny terület vagy trauma áldozatok. Nem csak jól néznek ki, de fel is épülnek minimális behatolás mellett.

  1. Összecsukható mobiltelefonok

Úgy tűnik, hogy a pletykák, hogy a Samsung kiadja a összecsukható mobiltelefon nagyon komoly. Köztudott, hogy a cég már nagyon jól működik egy ideje, hogy dolgozzon ki ezeket az eszközöket, így nincs kétségünk afelől, hogy lehet Premier ebben az évben.

  1. A szakács keze

Hihetetlen, de nagyon igaz: Moley Robotics hagyja Robotina le szuperszonikus, mert ezek a kezek csak szüksége van, hogy válasszon, amit akarsz enni, és kész. Mossuk meg, tisztítsuk meg az edényeket, majd tanítsuk meg őket főzni ezeket a nagyi recepteket. Máris át akarom venni a séf helyét!

  1. Hűtőszekrény panel megtekintésére a belső

Az LG-nek van egy hűtője, ami lehetővé teszi, hogy megérintsd a panelt, hogy lásd, mi van benne, így nem kell kinyitnod és kutakodnod, hogy megtudd, mi van ott.

  1. Autó tükör

A tükör, amit minden nő akar. Ez tökéletes azok számára, akik kételkednek, hogyan fognak kinézni egy bizonyos smink vagy stílus. Modiface lehetővé teszi, hogy megtapasztalják a valós időben, a saját arcát a különböző smink stílusokat, hogy úgy dönt,.

  1. Univerzális hangfordító

A Skype kifejlesztett egy MI-t, amely képes konvertálni körülbelül nyolc nyelvet 50 szöveges nyelven. Azt is ígéri, hogy minél több haszna van ennek az okosabb rendszernek, annál inkább visszatér a helyi idiómákhoz és fordításokhoz.

  1. Adatok tárolása DNS-ben

A Microsoft cégek és a Washingtoni Egyetem kutatóinak fejlődésével az Internet egy cipő doboznál kisebb helyen tárolhatja az adatait. A kutatása lehetővé tette 200 MB adat kódolását a DNS molekulákban a tároláshoz és a helyreállításhoz. Talán hamarosan a lemezek és fájldobozok rendetlensége a múlt részévé válik.

  1. Hooverbikes

A Starwars rajongók nem lesznek boldogabbak, ahogy mások sem! A tudósok Aeroflex felelősek a gyártás a modell Aero-X, amely azt ígéri, hogy vezetni több mint 75 km / h és több mint 300 méterre a Földtől. Hihetetlennek hangzik, nem? Túl sokáig tartott nekik, hogy kitaláljanak valami ilyesmit.

Görbe Televízió

Folytatjuk ezt a tendenciát, amelyet úgy tűnik, hogy a közeljövőben bevezetnek; olyannyira, hogy a legfontosabb TV-gyártók kezdik bemutatni a hajlított képernyők prototípusait. Annak ellenére, hogy nem olyan rugalmas, mint egy okostelefon ‒legalábbis egyelőre, bár bármi lehetséges-van egy elég jelentős görbület, különösen a nagy panelek. És mi az előnye ennek az új technológiának? Az alkotók szerint ez a legjobb periférikus ábrázolás, amely a mi nézetünkhöz igazodik, valamint egyéb előnyök, mint például nagyon korlátozott válaszidő, teljes merülés, staging, különösen a videojáték területén. Az egyik utolsó gyártó, hogy bemutassa egy ilyen TV volt a Samsung a múltban CES Las Vegas, egy 55 inches monitor ára 10,000 euró, jelenleg csak Koreában.

Háromdimenziós érintőképernyők

A Microsoft nemrégiben demonstrálta ennek az új technológiának a prototípusait, a háromdimenziós érintőképernyőket, de nem a modern 3D-s kijelzők fejlődése az, ami csak vizuális szinten működik, hanem ezekről az új panelekről beszélünk, amelyek a felhasználó által rájuk gyakorolt nyomás alapján, mind kívül, mind belül, valós időben reagálnak az igényeinknek megfelelően. És hogy ezt grafikusan elmagyarázzuk, el kell képzelnünk több kockát egy képernyőn, mindegyik különbözik egy olyan anyagtól, mint a fa vagy a vas, fizikai tulajdonságaival, hogy a súlyuk a legfontosabb tényező ebben a példában.

Így, nyomást gyakorolva rájuk, ez fog kerülni nekünk többé-kevésbé erőfeszítést mozgatni őket, ami a képernyő érzékeli a nyomást, hogy kiszámítja a görgetés valós időben. Egy másik érdekes funkció, amely származhat ebből a technológiából az a képesség, hogy pop-up billentyűzetek köszönhetően a kis reliefek a képernyőn, hogy jelenik meg szerint a cselekvések vagy szükségletek. Számos alkalmazás alkalmazható olyan területeken, mint az orvostudomány vagy a kutatás, valamint játékosabb területeken, mint például a videojátékok vagy a kommunikáció.

Ugrás Mozgás

A gesztusalapú irányítás manapság napi rutinná válik, részben a Kinect népszerűsítésének és a legújabb Smartttv modellekben használt más hasonló rendszereknek köszönhetően. Leap Motion tört be tavaly, mint egy érdekesebb lehetőség, így az alkotók azt állítják, hogy 200-szor pontosabb, mint a jelenlegi mozgásrögzítő rendszerek, majd viszont sokkal olcsóbb, kevesebb mint száz dollárt. A kis eszköz USB-n keresztül csatlakozik, nem igényel speciális kalibrálást, kéz, test vagy tárgy észlelése a munkaterületen nagy könnyedséggel. Nagy sebességgel és késedelem nélkül értelmezi a mozgásokat, nagy felbontásban, kompatibilisek a Windows 8 és a Mac OS X rendszerrel; idővel látni fogjuk, hogy egy olyan projekt, mint a Leap Motion élén áll, és ha tényleg megtalálja a helyét a felhasználók és a fejlesztők között.