A jövő szerkentyűi

456

A Meri+, az új MeriStation channel, mi hozza meg közelebb a lista a legérdekesebb és ígéretes szerkentyű, hogy jöjjön a jövőben, legyen az 2014 vagy a következő néhány évben; okos szemüveg, rugalmas okostelefonok, kognitív számítástechnika vagy háromdimenziós érintőképernyők csak néhány példa, hogy mi még hátra van. Üdv a jövő szerkentyűiben. Néhány évvel ezelőtt, néhány remélte, hogy képes lesz szörfözni az Interneten, videokonferencia, vagy játszani ultra-reális videojátékok eszközök több milliméter vastag, nagy kijelzők bárhol és bármikor csatlakozik a világ. Ma ez, és sok más dolog, ez a valóság köszönhetően tabletta, szerkentyű, amely csak tíz évvel ezelőtt tűnt sci-fi.

A gyártók folytatják erőfeszítéseiket, hogy a kutatás befektetni az új technológiák, amelyek mindennapi életünket kényelmesebbé, ami mindenféle eszközök széles különböző funkciók, közmű, a szemüveg is okos órák kognitív számítástechnika, érzékelők, ami lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzék Db bölcsen, hogy a legújabb technológia háromdimenziós érintőképernyők. A közeljövőben, akkor kap egy csomó kíváncsi is, mint a csodálatos kütyü, de a kutatás megy sokkal előrébb a jövőben, hogy közelebb kerüljön ahhoz, hogy mi lesz a leggyakoribb dolog az elkövetkező évtizedekben. Az alábbiakban egy lista a legérdekesebb eszközök, amelyek még nem jött fel; egy kis példa a közeljövőben.

Oculus Rift

Nem hagyhattuk ki a lehetőséget, hogy a visszaállítás egy ilyen vonzó, ígéretes gadget a játékok világában, mint az Oculus Rift, az eszközt, ami viszont egy egész forradalom terén a digitális másolat; sosem voltunk olyan közel, hogy amit látunk, köszönhetően az Oculus Rift lehetséges lesz. Olyannyira, hogy a gazdag kifejezés “virtuális valóság” egyre közelebb, köszönhetően ennek a gyönyörű szemüveg. Ez a szerkentyű elment az esze egy kaliforniai fiatalember nevű Palmer Lucky annak érdekében, hogy visszaállítsa ezt a szűk koncepció; miután több prototípus Oculus Rift esett a kezébe John Carmack, aki nem habozott, hogy dicsérje egy ilyen érdekes szerkentyű, kipróbálás-val a Doom 3.

 Így a projekt lett az egyik legsikeresebb Kickstarter, elérte a közel két és fél millió dollárt. Most, már 2013-ban, az Oculus Rift egy valóság, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy élvezze a videojátékok egyedi módon, teljesen elmerül a játékos köszönhetően alkalmazott technológia, ahol a kamera mozog szerint a fejmozgások, összpontosítva, ahol fogunk nézni nagy pontossággal. Szerint az alkotók, úgy fogjuk érezni, mint a valódi videojáték hősök messze a legfontosabb lépés a mai napig a műfaj az első személy játék; és ez az, amit apps korlátlan körülbelül. Csak a jövő fogja megmondani, hogy hova fog menni az Oculus Rift, és hogy ez egy nagyon drága kiegészítő, vagy egy új ipari szabvány lesz.

Sony HMZ-T2

Ahogy a név is sugallja, ez a Sony személyes keresőjének második verziója; tisztább a kijelzője és jobb a hangja, és kisebb és kényelmesebb használni, mint az előző verzióban, össztömege 330 gramm, 20% – kal kevesebb, mint az első modellé. Mint egy jó személyes 3D néző, támogatja a képeket mind két, Mind három dimenzióban, valamint a beépített 5.1 hang. A rendszer két HD OLED kijelzővel működik, amelyek 45 fokos látómezőt biztosítanak a teljes elmerüléshez mind a videóban, mind a hangban. A kivehető, állítható napellenző segítségével csökkenthetjük a környezeti fényt, nem károsíthatjuk a képminőséget, sőt kifejezetten videojátékokhoz tervezett beállításokkal is rendelkezik. 999 euró az ára.

Google Glass

Ez az egyik legjobban várt eszközök emelkedő között gadget szerelmeseinek. Google intelligens szemüveg egyre relevánsabb minden új hír a képességeit; oly sok, hogy számtalan fejlesztők már létre több száz új alkalmazások. Így a Google Glass az úgynevezett viselhető számítástechnikára utal, olyan eszközökre ,amelyeket” felszerelünk ” a testen keresztül, és amelyek lehetővé teszik a folyamatos interakciót, amely mindenfajta funkcionalitást biztosít mindennapi életünkben.

Szinte olyan, mintha egy okostelefont viselnénk, ami a szemünkhöz van ragasztva, minden előnyével, amit a kényelem és a megtekintés szintjén hordoz. Ezek egy fémhegyből állnak, egy kis eszközzel a jobb oldalon, amely integrálja a processzort és egy érintőfelületet, hogy kölcsönhatásba lépjen a keresővel, egy nagy felbontású kijelző, amely egyenértékű lesz azzal, hogy egy 25 hüvelykes HD képernyő kevesebb, mint három méter. Ezen kívül egy 5MP-os kamera, amely 720p, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton, 16 GB beépített memóriával, valamint Androiddal kompatibilis. Kétségtelenül, egy nagyon jövőbeli gadget, hogy lesz a tárgya a vágy attól a naptól kezdve a globális kilövés tervezett mid-2014.

Felderítőgép

Smart glasses lesz az egyik legnépszerűbb szerkentyű 2014-ben, amikor az ilyen eszközök elkezdenek belépni a piacra a különböző gyártók kezében mindenféle Felhasználási vagy alkalmazások. Az egyik legérdekesebb dolog kapcsolódik a szabadtéri sport, mivel úgy néz ki, mint a tökéletes szerkentyű, hogy mindenféle információt a felhasználó teljes. Az egyik ilyen modellek Recon Jet, smartlasses a sportolók, ahogy hirdetik az alkotók.

Így a Google I / O 2013-ban vezették be őket, felhívva a figyelmet mindenfajta felhasználóra, akik érdeklődtek a funkcióik iránt. Tartósabb, mint a Google Glass, Recon Jet lehetővé teszi a képek és videók rögzítését, továbbá van benne egy HUD, valamint egy nagyvonalú felület, amely kesztyűvel is használható. Ezek kiegészítik a hangszóró, mikrofon, GPS, Bluetooth kapcsolat, Wi-Fi és Ant+, a rendszer, amely lehetővé teszi, hogy adatokat a különböző külső érzékelők. Ez kompatibilis lesz az Android, és várhatóan eléri a végén az év ára $ 400-600.

Smartwatches

Miután okostelefonok, jönnek sorban úgynevezett smartwatches, intelligens órák, amelyek képesek lesznek elvégezni mindenféle feladatot, mintha a legújabb generációs mobil eszközök. Ez egy logikus lépés után a hihetetlen terjedését okostelefonok, valami, hogy a nagy tech vállalatok jól működik. Így, Apple iWatch pletykák egyre közelebb és közelebb; így, néhány szivárgás, több tucat mérnök fog dolgozni rajta hosszú ideig, hogy készítsen mi lenne egy iPhone formájában egy óra, egy nagy listát a közművek megosztott egy csillag okostelefon a piacon.

Más gyártók, mint a Sony úgy tűnik, hogy néhány előnye, mivel már bevezette a vadonatúj SmartWatch 2, egy 1,6 hüvelykes képernyő gadget felbontása 220×176 Pixel, A Bluetooth 3.0 kapcsolat, egy vízálló és tartós akkumulátor, amellett, hogy NFC kapcsolat, hogy csatlakoztassa Android okostelefon. Az új Sony SmartWatch 2 érkezik 200 exkluzív apps az év végére, bár a végső árat még be kell jelenteni.

Úgy tűnik, hogy ez a következő lépés az evolúció az okostelefonok kínál rugalmas képernyők képesek összeomlani vagy hajlítás nélkül mutat minimális hiba vagy képhiba. Egy ideje a Nokia, valamint a Cambridge University Az Egyesült Királyságban, már kutatott és fejlesztett prototípusok mi lesz a Nokia Morph, a nanotechnológia-alapú okostelefon, áttetsző, képes összecsukható, hogy növelje vagy csökkentse a képernyő méretét. Más gyártók, mint a Samsung és az LG, fenntartják a speciális csatát a rugalmas képernyő prototípusok, a Samsung YOUM képernyők valószínűleg megüt a piacon jövőre; bár az LG már bejelentette, hogy lehet indítani az első eszközök az ilyen technológiák 2013 végén, ami is használ egyre közelebb smartwatches.