A képlet a fogyás nem csak enni kevesebbet, éget több

433

Slim. Sokan vannak, akik az új évet ugyanazzal a céllal kezdik: fogyni, de mi az első dolog, amit meg kell változtatni, hogy elkezd fogyni 2019-ben? Dr. Maria Amaro, alkotója az” Amaro karcsúsító módszer”, nagyon világos, hogy ez: az első dolog, amit meg kell elérni a cél az, hogy mindig szeretni, és minden erőnket, hogy azt. Ebben a tekintetben azt tanácsolja, hogy lépjen át egy egyszerű vágy, hogy a cselekvés, és hogy az egyik kifejezések 2019 ” ne próbálja!”. “Fontos, hogy az étrend sikere fenntartsa a pozitív gondolkodást, meg kell jegyezni az objektív célokat, és jutalmazni Önt minden alkalommal, amikor eredményre utal” – mondja Amaro. Hozzáteszi, hogy jelenleg nagyon fontos lenne, hogy ” egy profi segítsen.” Kattintson ide

Mert az egyik dolog a hozzáállás, a másik pedig az, hogy mindenki reagál a diétára. “Igaz, hogy sokkal több dolgot tehetünk, hogy elérjük a céljainkat, de azzal, hogy példát statuálunk, nem mindenki rendelkezik azonos anyagcsere arány. Számít majd céljaink elérésében vagy bukásában, mint ahogy a rezsimek túlnyomó többségében is.”

A második pont, hogy a fogyás, valamint nem, hogy visszanyerje a fogyás, továbbra is Amaro, ” ez egy diéta, hogy egészséges, hatékony, egészséges, és nem veszélyezteti az egészségünket, az, hogy esik a kezébe egy orvos. Csak egy holttestünk van, és nincs benne pótalkatrész. vigyázz rá!”.

“Az, hogy diétázol, nem jelenti azt, hogy rosszul eszel»

Miután úgy döntött, hogy mi lesz a diéta, továbbra is ezt az orvost, ” meg kell fontolnunk, hogy ez a célunk, ezért fogjuk csinálni szeretettel. Hogy értem? Mi van a diéta nem jelenti azt, Evil vagy eltávolítása bármely élelmiszercsoport. Sőt, ha egy jó fogyás módszer, akkor valószínűleg enni több, jobb, mint mielőtt a diéta. Bebizonyosodott, hogy a főzés fontos, eszünk a szem, majd egy ínycsiklandó étel, bár Mi egy diéta, akkor nem fogja ismerni Gloria.”

Másrészt hozzáteszi, “ez archidemostrado, hogy eszik a kis étkezés segíthet csökkenteni a fogyasztást 22% – kal kevesebb kalóriát azáltal, hogy ugyanolyan mértékű elégedettség, mintha ettünk egy nagy étel.”

Ahhoz, hogy lefogy, kövesse a színe az étel

Amarónak ez nem csak az étel méretét befolyásolja. “Számos tanulmány azt mutatja, hogy a szín ez is befolyásolja a diéta, hogy lenyeljük. Például, kék sok tanulmány teszi élelmiszer kevésbé étvágygerjesztő, ehelyett eszik egy piros vagy sárga étel okoz fokozott étvágy,” magyarázza.

Így, ” ha eszünk a megfelelő étel, a megfelelő méretű, gazdag étel, és ez több mint 20 percig tart, elérjük a célt, amely telítődik, mert az érzés, a satity jelenik meg 20 perc alatt, köszönhetően a fehérje leptin. Ha gyorsabban eszünk, többet eszünk, mint kellene. Ezért az orvosok ragaszkodnak a rágáshoz és az evéshez. A tény az, hogy az agy figyelmeztet, hogy a gyomor tele van, mielőtt túl késő lenne, és továbbra is feleslegesen eszünk.”

Napi tíz perc testedzés?

Már tudjuk, mi a célunk, hogy milyen, milyen mennyiségben… De sosem szabad megfeledkeznünk a testmozgásról. “Fontos elérni a célt. A Sport minden személyhez alkalmazkodik, a patológiához, a korhoz és különösen az ízléséhez. Mindannyiunknak legalább tíz percet kell edzenie naponta, de nagyon fontos, hogy amit szeretünk, mert ha nem, akkor nem lesz időben megmentve. Fontos, hogy fokozatosan kezdjük el, hogy ne veszítsük el a motivációt és érjünk el semmit: gyaloglás, kocogás, elliptikus futás…”.

Tíz perc edzés egy nap elég? “A válasz igen, de mindaddig, amíg ők, hogy három alapvető elem: intenzitás, erő (van, például, érdemes csinálni egy guggolás), valamint a minimális séta 3000 lépésben,” mondja ez az orvos. Mi ennek a fő előnye? “Nem csak egy kis időt vesz igénybe, de nem igényel semmilyen anyagot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy 10 percet az életünkből, és látni, hogyan éget a zsírok, javítja a megjelenését a testünk.”

Sokszor, ez a szakember ragaszkodik, ” ez nem olyan fontos idő, ha nem állandó, rendezett, hogy fogjuk alkalmazni az eljárásokat. Bebizonyosodott, hogy a testmozgás intenzitása fontosabb (a metabolikus változásokat gyorsabban értékelik a testünkben), mint a túlzott idő felbecsülhetetlen intenzitású. De minden személy más, tekintettel arra, hogy az intenzitás szintje különböző minden egyes személy (életkor, nem, mezoform, háttér, stb.).”

Egy másik alapvető pont, hogy elérjük a célt, nem pedig visszaszerezze elveszett font -, hogy aludni legalább hat-hét óra. “Problémák álmatlanság vezethet súlygyarapodás csak a jobb alvásminőség, akkor lefogy. Amikor gyenge minőségű alvás, a szervezet túltermeli a kortizol, amely társul a krónikus stressz, elhízás, nem számítva azt a tényt, hogy a helyreállítási hormon (növekedési hormon) nincs elég ideje, hogy végre a feladatát egy álom,” azt mondja Amaro.

Diéta fogyás

Ha idejöttél, persze, sokat gondolkodtál azon, hogyan fogyókúrázol. Ezért fogja megtalálni az összes információt, hogy menjen akció, attól függően, hogy a cél. Látogassa meg a következő cikkeket:

  • Fogyókúra 5 kiló.
  • Fogyókúra 10 kiló.
  • Fogyókúrás 15 kiló.
  • Fogyókúrás 20 kiló.

GYORS FOGYÁS

Vajon meddig leszek diétán? Meddig tudom elérni a célom? A válasz nagyon egyszerű: attól függ. Mindenki a saját tempójában fogy le. A legfontosabb dolog, hogy ne ragadjon el, hogy ne veszítsen sokat az elején,majd hagyja abba a fogyás. Az egész folyamat alatt véglegesen le kell mennie. Minél többet hízik, annál több kilót fog esni gyorsan. Ha 5 kg vagy kevesebb maradt, akkor elveszíti őket lassabban, mint ha 20 maradt.

Átlagosan sikeresnek tekinthető a heti 0, 5 kg-ról 1 kg-ra történő csökkentése. Kevesebb, mint fél kilogramm egy héten, feltételezhetjük, hogy ez egy lassú csökkenés. Több mint 1 kg hetente azt jelenti, hogy csökkenti a sok víz a szervezetben (nem zsír). így ez a ritmus a fogyás, hogy lelassul egy rövid idő alatt, és ez lesz a súly, hogy akkor vissza nagyon könnyen. Értékelhetjük, hogy a személyre szabott gipotalamicescoy diéta lesz csökkenteni átlagosan 3 kg havonta.