A ráncok az arcon: Hogyan alakulnak ki, hogyan lehet eltávolítani őket?

1202

Biztosan te is gondolkoztál már valaha azon, hogy miért ráncok jelennek meg az arcon, az egyik legfontosabb öregedés jeleit. A megjelenése ezek a ráncok az egyik kérdés okozza a legtöbb aggodalmat, mind a nők, mind a férfiak, elemezni, hogyan keletkezett az a fontos, annak érdekében, hogy hatékonyan.

Oka a ráncok

Az öregedés legfőbb oka a ráncok. Romlik az idő múlásával a bőr elveszíti rugalmasságát, mennyiségét, ami a ráncokat. Ezek a bőrön foltok jelennek meg a 2 szint:

A bőrfelszín felett van, lassítja a szövetek regenerálódását, az első réteg a bőr. Ez a kopás, a sejtek fokozatos nedvesség hiánya, valamint a természetes képességét, hogy felszívja a vizet, hogy zavar a lipid epidérmicos. Ezek a felületi réteg a bőr nem volt ideje, hogy visszaszerezze az azonos sebességgel, azonos módon, az a tény, hogy a bőr felszínén, nem homogén.

A dermis az öregedési folyamat lassul az anyagcsere, bőr fibroblasztok felelős a termelés a kollagén, elasztin. Már nem termel elég ezek a fehérjék fenntartásához szükséges rugalmasságát, valamint hidratáló. A kötet a bőrt, csökkenti, illetve az Unió irha-bőr vékonyabb, elveszti a hang. Ez a hiányosság eredménye a hang is láttam a kezelésére, pigmentáció miatt bővítése hajszálerek a bőr.

Ráadásul az öregedést is hozzájárulnak ahhoz, hogy a megjelenése a korai ráncok a photoaging. Túlexponálás hosszan tartó expozíció a nap használata nélkül védő hatás gyorsítja az idő múlásával.

Dohányzás is befolyásolja a ráncok. A dohányzás, az oxigén eltűnik, csökken a vérkeringést, a bőr. Csökkenti a ráncok, a ráncok korai. Emellett, az emberek, akik dohányoznak, végre egy számot, a mozgások, az arc, ismételt hozzájáruló, a teremtés, a ráncok.

Hiánya, a többi, a rossz táplálkozás, a stressz is befolyásolja a ráncokat, mint a testünk nem állítja helyre a megfelelő a bőr, szövet, amely megfelelő kollagén, elasztin. Végül, egyes betegségek, anyagcsere-vagy hormonális rendszer, valamint gyors fogyás is hozzájárulnak ahhoz, hogy a kialakult ráncokat.

Kozmetikai kezelések számára, hogy megszünteti a ráncokat

A harc a ráncok az arcon találunk egy sor kezelések. Konzultáció a bőrgyógyász a leginkább alkalmas a bőr.

Hidratálás a bőr

A bőr hidratált nagyon fontos fenntartani a bőr réteg szilárd, homogén. Ezenkívül a szám helyes higiéniai szokások, gyakran használják a kozmetikai termékek, mint a krém, öregedés-gátló, csökkenti, illetve megakadályozza a ráncok, bár sokan nem bizonyított a hatása hosszú távon.

Peeling

Peeling, hogy végezzen egy mély tisztítása a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, hogy felhalmozódnak. Lehet, hogy peeling egyszerű módszer, maszkok segítségével, hogy hámlani kezd mélyebb segítségével vegyi anyagok, például kémiai hámlani kezd, vagy mechanikai módszerek, mint a CO2-lézer visszatérő tört típus.

Stimuláció a kollagén, elasztin

A termelés az új kollagén, elasztin a bőrben, a bőr használt kezelések esztétikai orvoslás, a rádiófrekvenciás, mezoterápia, arc fiatalítás a lézer, vagy akár injekció plazma gazdag növekedési faktorok kivont páciens saját vérét. Ezek az eljárások biztosítják, hogy a tónusát, feszességét, rugalmasságát, a bőr, helyreállítása a megjelenését, valamint megakadályozza, hogy a ráncok.

Ráncfelvarrás

Facelift egy műtéti eljárás, amely eltávolítja a felesleges bőr, a növekvő stressz, feszültség, megvalósítása az eltávolítás a ráncok.

Botox

A Botulinum toxin, ismert nevén Botox, ráncos homlokán a ráncok, vagy szarkalábak. Ez az idegméreg képes átmenetileg eltűnik vonalak, ráncok, az arc, zúzás az izmok részt a megjelenése, emelő hatása. Az eredmény azonnali, a hatás elmúlt 3-6 hónap.

Arc-fillér

Fillér arc egyre gyakoribb, mint a kezelés antienvejecimientos, hogy megszüntesse a vonalak, ráncok az arcon. Ez az anyag nem mérgező, illetve biokompatibilis, amely megszünteti a ráncokat, kitöltése elveszett kötet, csökkentik a ráncok, redők, hogy a forma. Arc töltőanyagok, ezek közül a leggyakoribbak:

Hialuronsav használt gél formában, mint a töltőanyag inyectándolo alatt a ráncok. Ez az összetevő javítja a hidratálást, a sejtek regenerálódását, megakadályozza, illetve csökkenti a ráncokat. Által értékesített különböző márka, a legtöbb ismert RESTYLANE®.

A kalcium-hidroxiapatit, egy anyag, amely fel van függesztve, a kollagén biztosítja a magasabb viszkozitás, a rugalmasság, a hialuronsav. Amellett, hogy a töltelék, illetve megszüntetése a ráncok, ez az összetevő serkenti a kialakulását a kollagén, elasztin. Eladott néven RADIESSE®, illetve azok következményei, azonnali, utolsó 2 év.