Bőrápolás naponta

433

Bőr és annak jelentősége

A bőr a legnagyobb szerv a test, amely számos alapvető funkciókat. Védőmezőként működik, amely elszigetel minket a környezettől, megvéd minket, valamint kommunikációs rendszerként működik a környezettel. De nem csak erről van szó, hanem a fedőlevelünkről is, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy a korunkkal és egészségünkkel kapcsolatos vonásokat lássunk. Ezért meg kell védeni a bőrt, táplálja, hidratálja jól, majd vigyázni rá, hogy bizonyos termékeket, hogy tartsa az optimális állapotban. Kattintson ide, hogy többet tudjon meg a skin care termékek

Bőr és termékek

Sok olyan termék van, amelyet úgy terveztek, hogy a bőrt gondozza és optimális állapotban tartsa: krémek, krémek, krémek, talkum és porok, smink, rúzs, bronzosító, önköltség, védő-vagy szűrők és napelem blokkolók Itt fogjuk meghatározni krémek és azok változatai:

Krémek (arc vagy test): a bőr felvitelére szánt zsírozott készítmény, amelyet a bőr számára előnyös hatásokkal rendelkező ártalmatlan anyagok eszközeként használnak. Fő funkciója, hogy hidratálja a bőrt különböző mélységekben (bőr, irha, hypodermis), de ezeket a termékeket általában további valamint nagyon fontos funkciók, például a védelem a káros napsugarak elősegítése, a természeti termelési, hogy a szálakat, hogy ez a Lausanne -, de a gyakorlatban (kollagén, elasztin), ugyanakkor ezek közé tartozik a kozmetikai funkciók, mint például a árnyalatú színek,

Különböző típusú krémek különböző bőr, legyen az arc vagy a test, hogy egy szélesebb kínálat arc krémek, a finomság a bőr, valamint a sokféle. Felsorolunk néhány terméket megtalálható a gondolában egy rövid leírást:

 • Arc krémek: az arcon való használatra tervezték
 • Öregedésgátló: a funkciója a ráncok, a kifejezési vonalak megelőzése vagy enyhítése, valamint a hidratálás biztosítása. A következő lapokon olvashat többet.
 • Smink eltávolító: a cél az, hogy távolítsa el smink az arcáról.
 • Hidratálók: vannak testápolók is, akik keresnek
 • Tisztítószerek: krémek, hogy távolítsa el több szennyeződést, mint a szappan, tiszteletben tartva a pH a bőr.
 • Bőrradírok: bőrtisztítást is biztosítanak, mélyebb szennyeződések eltávolítására, elhalt bőrsejtek eltávolítására törekedve, hámlasztó testkrémek is vannak.
 • Bőrpír elleni védelem: a bőrpír elleni védekezésre vagy a bőrpír visszafordítására tervezett termék, amely a hőmérséklet hirtelen megváltozása vagy a napnak való kitettség következtében néhány érzékeny bőrtől szenvedhet, többek között.
 • Antiacné: ezek a krémek célja, hogy visszafordítsa vagy enyhítse a pattanások, hogy szenvedhet néhány zsíros trend bőr.

Mindezek a termékek kell kombinálni a jó archigiénia, hogy javítsa az eredményeket. Ne felejtsük el, hogy bármilyen bőrelváltozás, különösen bőrpír, pattanások, ideális esetben konzultáljon egy bőrgyógyász, mielőtt bármilyen terméket magad.

 • Testápoló krémek: olyan testápoló krémek, amelyeket elsősorban olyan testrész kezelésére szánnak, amely nem arc, és egyéb funkciókat lát el
 • Speciális krémek a nyakkivágáshoz: összetételük biztosítja a hidratáláshoz szükséges annak biztosítása érdekében, hogy ezek a területek megőrizzék a Lausanne hosszabb.
 • Feszítő krémek: a bőr felületét erősítik, hogy megelőzzék a rugalmas szövetek sérülését; segítik a szövetek regenerálódását is, amelyek elveszítették rugalmasságukat.
 • Anti-cellulit krémek: a krémek összetevői segítenek eltávolítani a toxinokat, és javítják a bőr felületi keringését, csökkentik a szöveti gyulladást, és enyhítik a láb nehézségét.
 • Anti-stress krémek: megakadályozza a megjelenését striák miatt az a tény, hogy mélyen hidratálja az epidermis, biztosítja a rugalmasságot, és megőrzi a megfelelő nedvességet, alapvető elemeket, hogy megakadályozzák a szöveti törések; ha ez a probléma már megjelent, a használata javítja a megjelenését a bőr.
 • Hámlasztó krémek: mély tisztítást nyújtanak, mert eltávolítják a testben általában felhalmozódó elhalt sejteket és szennyeződéseket, így a bőr puha és egészséges marad.
 • Haj eltávolító krémek: vannak vegyi anyagok, amelyek elpusztítják a hajat a hámréteg szintjén, így szőrtelenítés tart 4-6 nap.
 • A kezelés utáni krémek: hidratáló, nyugtató hatású, vannak, amelyek fokozatosan csökkentik és csökkentik a hajnövekedést.
 • Krémes krémek: hatásuk, hogy csökkentsék a felhalmozódása melanin (a pigment, amely a bőr színét adja) azokon a területeken, ahol már termelt túlzottan.

Bőrtípus

Sok olyan termék van a piacon, amely alkalmas a különböző bőrtípusra, ezért célszerű olyan terméket választani, amely megfelel az Ön igényeinek, illetve előnyös tulajdonságait.

Normál bőr

Ez egy jó állapotban lévő bőr, amelyet finom pórusok jellemeznek, jó vérellátás, rózsaszín szín és egységes átláthatóság jellemez, más néven eudermine bőr.

Zsíros bőr

Ez a fajta bőr jellemzi túlzott felhalmozódása sebum, így a bőr ez a ragyogás társított olajos bőr, kibővített pórusok comedones (pattanások), flitterekkel, hiánya egységes átláthatóság.

Száraz bőr

Ez a fajta bőr úgy tűnik, durva, tele van foltok, sőt néha úgy tűnik, idő előtt. Az alacsony zsírtartalmú bőrfelületek intenzív viszketést és feszültséget okozhatnak.

Vegyes bőr

Ez az, amikor a homlokunk, az állunk és az orrunk zsíros, míg az arcunk, éppen ellenkezőleg, normálisnak vagy száraznak tűnik.

Érzékeny vagy reaktív bőr

Úgy vélik, érzékeny vagy reaktív, hogy a bőr, amikor a külső vagy belső okok miatt, alacsonyabb szintű tolerancia, mint máskor, a védelmet nyújt, hogy a test kevésbé érzékeny a súlyosbítja a módját, hogy a különböző külső szerek, amelyek nem befolyásolja más, a bőr, az érzékeny bőrt okozhat bőrpír, hámlás, duzzanat, hányinger, viszketés, szorítás, égő, defekt, többek között érzékeny bőr tünetek.

Mielőtt ezeket a változókat, köszönhetően az újítások, a kozmetikai ipar, mi is részesülhessenek a termékek tulajdonságait, hogy a törvény öregedés, jellemzői, mint a veszteség, a keménység, a ráncok, a kifejezés vonalak hiánya, a fényerő, a megjelenése kis pigmentáció, vagy nem egységes hang sem, mivel kronológiai öregedés vagy photoaging, amelynek az eredménye az expozíció fényforrások, főként a nap (bár ők is a mesterséges fények, házak, monitorok, stb.).

A bőr jelentősége és funkciója

A bőr a legnagyobb emberi szerv. A test méretétől és súlyától függően a terület 1,5-2 négyzetméter. A bőr és a bőr alatti szövet átlagos tömege 3, 5 kg, ami körülbelül a testsúly 16% – a. A rétegelt lemeznek nevezett további struktúrákkal, például hajjal, körmökkel, verejtékmirigyekkel, szagló mirigyekkel és faggyúmirigyekkel együtt a bőr a következő funkciókat látja el:

 • Védelem: a bőr megvédi a test belsejét a külső hatásoktól.
 • Hőszabályozás: a bőr erei összehúzódnak vagy tágulnak, hogy szabályozzák a testhőmérsékletet. Verejték is egy fiziológiai reakció a bőr, amely segít, hogy ellenőrizzék a test hőmérsékletét.
 • Vízforrások: a bőr védi a szervezetet a túlzott folyadékveszteség, miközben lehetővé teszi a veszteség a speciális folyadékok (a vízelvezető bizonyos folyadékok, sók).
 • Érzékek: a hő vagy a hideg érzékelése, az érintés és a fájdalom a bőrön keresztül jelentkezik.
 • Immunrendszer: a bőr számos immunrendszert tartalmaz, például mast sejteket, Langerhans sejteket és T sejteket.
 • Az információcsere segítségével a jelek a test: az érzelmi reakciók kifejeződése lehet egy pirulás vagy sápadtság. Ezek a reakciók a bőr ereinek tágulásából vagy összehúzódásából erednek, amelyek főként az arcon, a nyakon és a décolletén fordulnak elő.
 • Forrás: encyclopedia of health.

Tudod, hogyan hat a diétád a bőrre?

A bőr számos rétegből álló szövet az epidermiszen kívül (amit itt látunk), és e rétegek egészsége ahhoz vezet, hogyan néz ki és érez általában a bőr. Az egyik kulcs ahhoz, hogy a bőr ragyogjon, a szennyeződésektől mentes legyen, a reszelés. A dermis alatt a bőr alatti szövetek vagy injekciós fecskendők, amely nagyrészt képződik zsír (vagy zsír) szövetek. Ha a táplálkozás magas zsír -, ez tükröződni fog először ebben a rétegben, majd végül az egész bőr, mert a felesleges lipidek zavarja a megfelelő vérkeringést, illetve oxigénellátását erek, melyek között sok más tényezők (például hormonális változások, baktériumok, menstruációs ciklus) vezethet, hogy a szaporodás megjelenése már említett szennyeződések, mint például a Bárok, pattanások, akne.

Víz és bőr

A testünk 80% – ban vízből épül fel, ami sok anyagcsere folyamathoz szükséges. A bőr a legfontosabb anyag, mivel segít megőrizni az életerőt és a lágyságot. A szaruhártya rétegben, ami a bőr legfelszínesebb rétege, a testünk teljes vizének 10-20% – a.