Diéta fogyás

406

 

Fogyás diéta szembe sok ember negativitás, mert úgy érzik, hogy a kezdete egy diéta vezet az a tény, hogy szembe kell néznie egy út tele van akadályokkal, nehéz leküzdeni.Mint dietetikus, az én módja, hogy megbirkózzon a diéta fogyás jelentősen távolodik ezektől a negatív gondolatok. Diéta kell tekinteni, mint egy pozitív dolog, amely segít jobban érzi magát. Azt hiszem, az egyik fő előnye, hogy az emberek követni egy étrendi rendszer, hogy segít nekik, hogy egy bizonyos sorrendben az életüket, hogy lehet, hogy Elveszett. Néhány példa az élelmiszer-szervezet, élelmiszer-vásárlási tervezés, vagy ütemezési stabilitás.

DIÉTA FOGYÁS

Ne felejtsük el, hogy a diéta karcsúsító folyamat egy edzés változtatni szokások sok más szempontból az egészségre. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az Ön számára. Egy másik nagyon fontos szempont, hogy tartsa szem előtt, hogy a diéta kell kezdeni, majd véget. Az egyik gyakori hiba az emberek, akik szeretnének fogyni az állandó kezdete, elutasítása diéta. Ezért fontos, hogy megjegyezze konkrét célok egy olyan időben, amikor látod magad képes elérni.

Tudom, hogy nem minden pillanat optimális az étrend elleni küzdelemhez. Amikor úgy dönt, hogy ezt, meg kell, hogy egyértelmű, hogy készen áll, hogy fontos változtatásokat, és próbálja kezelni, hogy egy jobb kapcsolat. Célunk nem fejeződik be, ha sikerült lefogyni, de sikerült elérni a siker után már meghaladta a két vagy három hónap, megtartva a kívánt súlyt.

Sok ember, aki eljön a vizsgálatomra, mond olyanokat, hogy”ismerem az elméletet, és tudom, hogy csak arra van szükségem, hogy felhívjam magamra a figyelmet, ha tévedek, valaki irányít engem”. A tapasztalat, mint egy táplálkozási szakértő azt mondja, hogy ezek az emberek, majd étrend a fogyás, hogy nem dolgozom nekik, hogy ők is okozott egy félreértés miatt az élelmiszerek, ők pedig nem kéne enni. Figyelmen kívül hagyjuk a hibákat és a mítoszokat a takarmányról, hogy az előzőektől eltérő új folyamatot indítsunk el.

Az üzlethelyiség mellett esettanulmány diétás szállítás, csatlakozom során bármikor a fogyás folyamata, majd én elmagyarázom, hogyan kell elérni a céljait, megoldani a kétségek irányítást a változások. Minden látogatás elemezni fogjuk a változás súlyát, hogy honnan származik (testvíz vagy zsír), valamint végezzen mennyiségi méréseket, hogy minden pillanatban az elveszett centiméter.

Meg kell gondolni, hogy megy egy táplálkozási-táplálkozási konzultáció egy módja annak, hogy egy elkötelezettség, hogy továbbra is lépéseket, hogy elérje a célokat. A kölcsönös elkötelezettség közöttünk elősegíti az Ön egyéni elkötelezettségének megerősítését.

HOGYAN KELL DIÉTA FOGYÁS?

Sok mítosz és hiedelem van arról, hogyan kell helyesen enni,és hogyan kell fogyókúrázni. Nagyrészt az egészségügyi szakemberek hibája, hogy mi vagyunk felelősek az ajánlások változásainak magyarázatáért, és nem mindig hajtják végre helyesen. Aprót? Igen, a táplálkozás tudomány, ami azt jelenti, hogy a kutatás folyamatosan folyik ebben a kérdésben, és az ajánlások változnak az évek során.

MIELŐTT ELKEZDENÉ A DIÉTA FOGYÁS … MIT AKARSZ?

A fogyás és az elhízás elleni küzdelem során fontos célokat kitűzni, de nem szabad, hogy minden egyes személy számára ugyanazok legyenek. Vannak emberek, akiknek reális célokat kell kitűzniük, és elérhetőnek kell lenniük, hogy elérhessék őket. Más emberek azonban nem, és nagy kihívásokat és ambiciózus célokat kell kínálniuk. Függetlenül az ügyétől, fontos, hogy felemelje, amit akar, Mikor és hogyan fogja csinálni. Ha azt szeretné, hogy látogassa meg Barcelona, vagy azt szeretné, hogy én legyek a dietetikus online, lépjen kapcsolatba velem, én boldog leszek, hogy segítsen

GYORSAN FOGYNI, VAGY LASSAN?

Először is meg kell határozni, hogy mi gyors és lassú minden egyes személy, nagyban függ az elvárások van. Hosszú ideig úgy gondolták, hogy a fogyás lassan jobb tartani, és elkerülni a rebound hatás. Ez valójában egy mítosz. Ahhoz, hogy a fogyás után egy diéta, nem kell fogyni lassan, de fenntartani az új étkezési szokások.

A SIKERES ÉTREND FOGYÁS VAN 2 KULCSFONTOSSÁGÚ PONTOKAT:

Ne éhezzen: az első két hét lehet a legkeményebb, hogy képes észrevenni néhány érzés az éhség ezekben az első napokban, de kell lennie egy érzés, hogy elmúlik, amíg a gyomor hozzászokik az új szokások. Teljesen lehetetlen időben tartani a diéta, amelyben éhes. Gyakran találkozom olyanokkal, akik szigorú, egészségtelen étrendet követnek a gyors fogyás ígérete mellett.

Ez általában visszapattanó hatást okoz a testsúlyban és a személy pszichológiai károsodásában, ami végül egyfajta kudarc érzetét váltja ki. Amikor találkozik egy diéta kell tenni egészségügyi kockázat nélkül.\Az ételek eszik során a diéta kell, Kérjük, mindig figyelembe véve, hogy talán a kedvenc ételek nem szerepelnek a listán. Nagyon fontos, hogy élvezze az ételek programozott a diéta. Ezért mindig egyetértünk az emberek az ételek, hogy bevezetjük a diéta.

ÖRDÖGI KÖR / VIRTUÓZ KÖR

Egy ördögi kör az, ami rosszabbá tesz minket önmagunkkal. Úgy hisszük, hogy van plusz fontunk, nem járunk konditerembe, mert rosszul érezzük magunkat, és hízunk, nem edzhetünk, és rosszabbul is járhatunk. Ez egy hal, ami megharapja a farkát, a nehéz helyzet változik.A célom az, hogy amikor ilyen dinamikus, akkor lehet menni egy ördögi kör egy erényes kör.

Köszönhetően a diéta, akkor kap, hogy elkezd fogyni, akkor szert egészségesebb szokások, akkor jobban érzi magát, és akkor elkezdheti a mozgás, vagy akár megy az edzőterembe, amely lehetővé teszi, hogy lefogy könnyebb. Végül, akkor kap egy pozitív dinamika az életedben, hogy vezet, hogy a cél.

DIÉTA ÉS TESTMOZGÁS A FOGYÁS ÉS JOBBAN ÉRZI MAGÁT

Gyakorlat nem feltétlenül kell, hogy lefogy, de erősen ajánlott. A testmozgás segít könnyebben fogyni és jobban érezni magad, ez egy extra lökés, hogy egy erényes kör. Ezen kívül, fogyás a sport javítja az izomtónust, amely segít harcolni megereszkedett, végül javítja az egészség.

DIÉTA FOGYÁS

Bár fontos, hogy sikerül, hogy erősítse a szokások, amelyek lehetővé teszik, hogy fenntartsák a súly elérése után a cél, itt hagyok két példa étrend, hogy kap ma dolgozni a változások:

  • Étrend fogyás 5 kg
  • Étrend fogyás 10 kg