Egészséges élelmiszer: diéta terápia

525

EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK ÉS TÁPLÁLKOZÁS

Diétás terápia használata táplálkozás terápiás célokra, azaz, mint a kezelés, hogy javítsa az egészségügyi problémák. Egészség-az egyik fő motiváció, hogy vezethet az a tény, hogy egy személy megváltoztatja az élet szokásait, ezért a diéta. Mint egy dietetikus dietetikus Barcelonában, azt látom, hogy sok beteg már kezdett követni egy étrendi mintát egy adott egészségügyi probléma, amely terjedhet az elhízás kezelés a diéta, hogy javítsa a probléma a magas koleszterinszint, magas feszültség, irritált vastagbél, cukorbetegség…

Amikor azt mondják, hogy van egy patológiánk, az első dolog, amit teszünk, hogy tanácsot keresünk az Interneten. Az online tartalom vagy étrend keresésekor megbízható forrásokat kell választanunk, mivel sok pontatlan vagy akár helytelen információ áll rendelkezésre. A megfelelő szakember, hogy ezeket a tippeket, és hajt végre diétás mindig legyen dietetikus. cikk a parazitákról

Gyakran, miután az egészséges étrend segít nem csak, hogy javítsa a tüneteket társul egy adott betegség, hanem, hogy megszerezzék az egészséges szokások, amelyek javítják az életminőséget általában.

ÉTREND BETEGSÉGMEGELŐZÉSKÉNT

Mindig azt tanácsolom, hogy nézze meg a család történetét és figyeljen. Vannak szülei, nagyszülei, bácsikái vagy testvérei bizonyos egészségügyi problémákkal? Ha igen, van rá esély, hogy akkor is tetszik ez a probléma. Nem harcolhatunk a genetika ellen, de ha jó szokásokkal próbáljuk javítani az egészségünket. Így minimalizáljuk a betegség kockázatát. Abban az esetben, ha megérkezik, azt is segít nekünk, hogy jobban felkészüljünk a kezelésére.

Ha azt szeretné, hogy egy megfelelő diéta az egészségügyi probléma, lépjen kapcsolatba velem Barcelona vagy online, én boldogan segítek Tudnia kell, hogy az egészséges étrend alapján egészséges receptek nagyban segít megelőzni a lehetséges jövőbeli betegségek.

Van egy lista az egészségügyi problémák egy fontos genetikai összetevő: magas koleszterin, magas trigliceridek, magas feszültség, magas húgysav, vesekő vagy kövek (a vese), epekő vagy epekő (az epehólyag), rák, autoimmun betegségek (rheumatoid arthritis, lupus, Crohn). Hogy megakadályozzák őket, vagy foglalkozik velük, megfelelő táplálkozás lehet egy nagyon fontos fegyver az Ön javára.

Abban a társadalomban, amiben élünk, hajlamosak vagyunk gondoskodni magunkról, amikor már megvan a patológia. Amíg a doktor nem figyel ránk, nem érdekel minket annyira, hogy mit együnk és hogyan csináljuk. Vissza kell fordítanunk a lendületet, gondoskodnunk kell magunkról, különösen akkor, ha élvezzük az egészséget, hogy továbbra is élvezhessük.

A társadalom egészének szerepe nagyon fontos mindannyiunk számára, hogy egészséges szokásokat fogadjunk el, a gyermekektől az idősekig. Ezért amikor lehetőségem van beavatkozni a különböző médiumokba, szeretnék beszámolni a megfelelő táplálkozás és táplálkozás előnyeiről.

DIETOTERÁPIA JOBB EGÉSZSÉG ÉRDEKÉBEN

Ha Ön már szenved bármilyen egészségügyi problémák, a diéta vagy étrend irányelv segíthet megtalálni magát jobb. Néha, miatt a változás a diéta, akkor csökkentheti az adag kábítószer használt, vagy akár nem gyógyszerek. Bár ez nem mindig lehetséges. Ha jól eszel, jobb az egészséged és a magabiztosságod, hogy mindent megteszel a kezedben, hogy javíts a helyzeteden.

Az irodámban a következő betegségek kezelésére:

 • Támogatás táplálkozás során rák kezelés.
 • Koleszterin -, triglicerid -, húgysav-és magasfeszültségű diéta.
 • Inzulinrezisztencia, 1-es és 2-es típusú cukorbetegség.
 • Elhízás.
 • Csontritkulás.
 • Diéta menopauza
 • Az életminőség és a fájdalom javítása fibromyalgia, krónikus fáradtság és rheumatoid arthritis esetén.
 • Bélproblémák: irritáló vastagbél, hasmenés, székrekedés és Crohn-betegség.
 • Patológia a gyomor: gastritis, hernia, helicobacter pilori.
 • Diéta vérszegénységre.
 • Veseelégtelenség és dialízis diéta.
 • Krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD).
 • Hormonális problémák: pajzsmirigy (hypothyreosis és hyperthyreosis), policisztás ovárium szindróma.
 • Psoriasis
 • Keringési problémák.
 • Folyadékretenció.

Az étrend támogatja a kezelést, nem állítják, hogy helyettesíti azt. Az étrendi irányelv mindig testre minden személy, mivel lehetnek különböző esetekben, mint például a jelenléte egy vagy több kórképek egy időben, vegetarianizmus vagy normál étrend, a gyakorlat többé-kevésbé sport… A környezet támogatása (család, barátok, szeretteik) nagyon fontos a fogyókúra és az életmód megváltoztatása során. Fontos, hogy a család a színész megpróbál alkalmazkodni, amennyire csak lehetséges, hogy a diéta. A testmozgás és a pszichológiai támogatás az egészséges étrend mellett jó partner lehet a változás elérésében.

Vigyázz magadra anélkül, hogy feladnád a társadalmi életed.

A fogyókúrával való törődés nem azt jelenti, hogy megosztja a társadalmi életét a családjával és a barátaival. Ha úgy gondolod, hogy jobb otthon maradni és nemet mondani a javaslatokra, akkor ki kell menned és élvezni, tévedsz.  Nem tartható fenn időben, és szomorúságot, frusztrációt és szorongást okozhat.

Meg kell tanulni élvezni anélkül, hogy veszélyeztetné a cél. Válassza ki a legegészségesebb lehetőségeket, hogy van kéznél, közepes mennyiségben, képes legyen azt mondani,” nem ” félelem nélkül, és nem esik abba a hibába, kompenzálja túlzások hozzászólás vagy más viselkedés. Megváltoztatása a viselkedés ezekben a helyzetekben segít fenntartani az egészséges testsúly hosszabb.

Ne hagyd, hogy bármi elrontsa a célodat.

Az érzelmek nagyon is kapcsolódnak ahhoz, hogy hogyan eszünk. Szomorúság, boldogság, stressz, szorongás, vagy unalom lehet, hogy menedéket az élelmiszer, mint a kipufogó szelep, fogyaszt több zsíros és cukorban gazdag étel, harapás óra között, vagy miután egy italt, miközben elveszíti az irányítást. Úgy tűnik, a megoldás egyszerű, nem.

Még a családod is azt mondta: “ha tudod, hogy fogynod kell, hagyd abba a vakarózást.”Túl világosan értem az elmélet tudod, de viselni a gyakorlatban nagyon nehéz. Ebben a tekintetben fontos, hogy vigyázzon a minimális alvás 7-8 óra egy nap, edzés, alkalmazni relaxációs technikák, mint a jóga, valamint a lehető legpontosabb életet rendszeres menetrend és ütemezett étkezések.