Erekciós problémák-okok és megoldások

524

Szeretnél megoldást találni az erekciós problémáidra? B Erectosiempre.com meg fogja találni a választ, hogyan kell egy kemény erekció természetes módszerekkel. Sok férfi szeretne szeretkezni egész éjjel, és teljes mértékben kielégíteni a partnerét, de nem tudják megtenni, mert a szexuális problémák. Néha a “szerszám” ad nekünk egy kis baj, még azután is, hogy megpróbálta minden erőnkkel. Mi történik, mint egy autó, vagy bármely más gép, a szexuális szerv kell karbantartás, ami azt jelenti, hogy el kell végezni bizonyos műveleteket, hogy akkor tartsa a pénisz, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Miért vannak problémák az erekcióval?

Főszabály szerint a normális férfi szexuális funkció szexuális vágy vagy libidó kezdődik, ami az agy, az idegrendszer, az erek és a hormonok stimulálása miatt következik be, ami a pénisz erekciójához, a sperma felszabadulásához (ejakuláció) vezet, és végül orgazmussal végződik. Erekció érhető el, ha a készlet szivacsos szövetek a pénisz, azaz a barlangos test, relaxál, hogy a vér áramlását, ami a tágulás, rugalmasság a pénisz. Az erekció végén a vér kijön és a pénisz ellazul.

A folyamat megsértése vagy romlása esetén erekcióval kapcsolatos problémák merülnek fel; ez általában több ok eredménye: pszichológiai, neurológiai, hormonális vagy érrendszeri. Mindez azt eredményezi, hogy egy férfi képtelen elérni vagy fenntartani egy jó erekció, amely működik a kielégítő szexuális tevékenység. Ez a helyzet, amit gyakran nevezik férfi impotencia vagy merevedési zavar. Meg akarja oldani a problémáját? Szerencsére vannak természetes kezelések az erekciós probléma, hogy bebizonyosodott, hogy nagyon hatékony.

Gyakori oka a férfi impotencia

Férfi impotencia vagy merevedési zavar erekció kialakulásához, az agynak, az idegeknek, az ereknek és a hormonoknak együtt kell működniük. Ha valami rosszul sül el az erekciós folyamat során, akkor lehet egy probléma.

Ez a probléma lehet ideiglenes vagy végleges. Az erekciós problémák gyakori okai a következők:

Nincs megfelelő kommunikáció a társával.

Negatív érzések, mint például kudarc, stressz, düh, szorongás és depresszió.

Gerincvelő sérülés.

A Szexuális elvárások valószerűtlenek.

Egészségügyi feltételek és betegségek, mint például a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a rossz vérkeringés a szervezetben, neurológiai problémák és pajzsmirigy problémák.

Egyes gyógyszerek, amelyeket a szív, a máj és a vese egészségi állapotának kezelésére használnak.

Idegkárosodás néhány műtét miatt, különösen a prosztata műtét miatt.

Túlzott alkohol, nikotin vagy rekreációs gyógyszerek használata.

Eszközök merevedési zavar, hogy használhatja otthon

Ha a probléma nem túl komoly, akkor néhány életstílus-változtatással megszabadulhatsz a problémától, és elkerülheted azt a jövőben. A kis változtatások nagy változást hozhatnak.

Kezdheti a dohányzás, a cigaretta és az alkohol fogyasztásának csökkentésével.

A kábítószerrel való visszaélést is el kell kerülni.

Alvás a megfelelő időben a nem megfelelő pihenés növelheti a stressz szintet.

Kezdj el rendszeresen edzeni, és próbálj meg hetente legalább 3-szor elmenni az edzőterembe.

Beszélj nyíltan a szexről a társaddal. Ez nem csak csökkenti az erekcióval kapcsolatos problémákat, de elősegíti az intimitást a kapcsolatban. Gyakran látható, hogy azok a párok, akik nem beszélnek erről a témáról, több nehézséget tapasztalnak, a felépülés általában hosszabb ideig tart.

Megértjük, hogy ez a szexuális probléma hatással van az egész életére, az önbecsülésétől a partnerével való kapcsolatáig. A szex izgalmat és boldogságot ad nekünk, nem szenvedést.

Meg kell oldanod a Szexuális problémádat? Azt akarod, hogy te és a társad élvezzétek a szexet? Azt javasoljuk, hogy nézze meg ezt az oldalt, ahol elmagyarázzák, hogyan lehet erős és természetes erekció 21 napig vagy kevesebb.

Az erekciós problémák főként a 40 évesnél idősebb férfiakat érintik, bár a fiatalabb populációban is előfordulnak.

Az erekcióval kapcsolatos problémákról beszélünk, amikor képtelenek gyors, erős és hosszú erekcióra, vagy sikeresen fenntartják azt. A rossz erekció szexuális elégedetlenséghez vezet, és a származásának különböző okai lehetnek. Ismerjük őket ebben a cikkben.

Melyek az erekciós problémák okai?

Számos tényező vezethet erekciós problémák. Kényelmes tudni, hogy mi az erekciós mechanizmus, idegek, agy, hormonok, erek közé tartozik. A test ezen részeinek együtt kell működniük, hogy erős és szilárd erekciót érjenek el. Ezen funkciók bármelyikének bármilyen változása erekciós vagy merevedési zavarhoz vezet.

Az erekciós problémákat okozó fizikai és érzelmi problémák között:

 1. Az erectilis dysfunctioval összefüggő betegségek, mint például: szívbetegség, magas vérnyomás, cukorbetegség, artériás elzáródás, pajzsmirigybetegség, alkoholizmus, depresszió és idegrendszeri betegségek.
 2. Szedjen olyan gyógyszereket, amelyek zavarják az erekciós mechanizmus megfelelő működését. Ezek közé tartoznak: vérnyomáscsökkentő gyógyszerek (különösen béta-blokkolók), antidepresszánsok, altatók, szívgyógyszerek és peptikus fekélyre javallt gyógyszerek.
 3. Más fizikai okok is okozhatnak merevedési zavarokat, például alkohol, nikotin és kokainhasználat, gerincvelő sérülés és alacsony tesztoszteron szint, ami nem csak egy férfi erekcióját, hanem a nemi vágyát is befolyásolja.

 1. Az erekciós problémákhoz vezető érzelmi tényezők között stresszt, szorongást, félelmet, dühöt, a kudarc és bizonytalanság érzését találjuk, partnerproblémákat, mint például a rossz kommunikáció, irreális szexuális elvárások, egészségtelen étkezési szokások, gazdasági vagy családi problémák.

A legtöbb esetben a fiataloknál jelentkező erekciós problémák érzelmi okokkal járnak, az idősebb férfiaknál pedig a fizikai okok okozzák a merevedési zavarokat. Szem előtt kell tartani, hogy az erekció alvás közbeni vagy erekciós probléma kialakulásakor nem lehet fizikai oka.

Az erekciós problémák megoldásai

Bár az erekciós problémák fő tünete a szexuális elégedetlenség, az önbecsülési problémák jóváírása, és ezek hatással vannak a partnerségekre. Ezen kívül, merevedési zavar lehet a tünete egy súlyos betegség, ezért ajánlott, hogy forduljon orvoshoz. Fontos tudni, hogy az erekciós problémák minden korosztály számára kezelhetők. Minden esetben, orvosi és speciális ellátás kiemelkedő fontosságú, valamint néhány életmód változás. Nézzük meg az erekciós problémák megoldásait:

 1. Az étkezési szokások megváltoztatása, például a vörös hús fogyasztásának csökkentése és a zöldségfogyasztás növelése. Azt is ajánlott, hogy hagyja abba az alkoholfogyasztást és a dohányzást.
 2. A napi rutin kardiovaszkuláris gyakorlatokba való belefoglalás. Ez javítja a vérkeringést a szervezetben, beleértve a pénisz.
 3. Hogy végre Kegel gyakorlatok, hogy erősítse az izmok polublokov. Ez erősíti az izmokat, amely növelheti az erekció.
 4. Kérjen pszichológiai segítséget. Ha 40 alatt van, a merevedési zavar oka valószínűleg érzelmi vagy mentális. Ebben az esetben a legcélszerűbb szakember segítségét kérni.
 5. A hormonális kezeléseket orvosi kezelésnek nevezik a szexuális funkciót érintő hormonális problémák esetén. Injekció vagy tabletta formájában alkalmazzák.
 6. A gyógyszeres kezelés orvosi konzultációt követően is javallt.
 7. Az intracavernosus injekció az erectilis dysfunctio kezelésére alkalmazott másik gyógyszer. Beszélünk a bevezetés közvetlenül a pénisz a kábítószer aktiválni a fizikai folyamatok vezet erekció.
 8. Transurethral terápia a helyi kábítószer-használat a húgycsövön keresztül.
 9. Egyes esetekben vákuumos eszközök is ajánlhatók. Ez egy műanyag henger, hogy kerül a pénisz, hogy a szükséges vér áramlását az erekció.