Gyakorolj tovább karácsonyra, miért ne?

471

Sok fajta sport, amely segít megőrizni a testünk formáját. Futás, séta, úszás, kerékpározás, jóga … mind számos és változatos hasznot hoz a fizikai és mentális egészségünknek, de melyik a legteljesebb? A válasz ezen a listán, el fogjuk mondani! Edzés közben arra törekszünk, hogy javítsuk a fizikai egészségünket azáltal, hogy több izom, nagyobb rugalmasság, nagyobb erő vagy zsírégetés. Sok sport kap ez, ha összpontosítunk rá, de talán nem azt választjuk, hogy melyik ad nekünk a legtöbb profitot. Például a futás az egyik legpraktívabb sport, javítja a kardiovaszkuláris képesség, erősíti a láb izmait, különösen, de ez egy nagy sokk tevékenység, különösen a térd. Másrészt, a verseny nem mindig alkalmas mindenki számára.

Sport

Ha abbahagyjuk a gondolkodást, van egy gyakorlat, amit bármely életkorban gyakorolhat, és ez mindig ajánlott az Ön számára. Igazad van! Ez úszás. Ez határozottan egy sport mindenki számára. Az úszás a legteljesebb és legegészségesebb sport számukra. Ha még nem tudod az úszás minden előnyét, olvasd tovább!

Úszás: a legteljesebb sport mindenki számára

Az úszás az egyik első sport tevékenység, amit megtanulunk gyakorolni, és jog szerint. Úszás segít fejleszteni a megfelelő izomfejlesztés, erősítése őket anélkül, hogy expozíció, miközben úszunk a vízben, miközben nekik dinamizmus, valamint növeli a rugalmasságot. Úszás, mindaddig, amíg ez történik a megfelelő technika, segít nekünk, hogy dolgozzon ki a test szimmetrikusan, mivel minden izmok használják ebben a sportban. Ezért nagyon ajánlott, hogy egy edző, aki megtanít minket úszni a megfelelő technikát, és lélegezni megfelelően, hogy minden juice ennek a sportnak.

úszás mindenki számára

Egy másik nagy előnye az úszás, hogy ez egy sport hatás nélkül. Ez azt jelenti, hogy mindenki számára alkalmas, függetlenül a fizikai alakjuktól. Egy idős ember, aki a leginkább érintett térd, boka vagy csípő képes lesz arra, hogy erősítse az egész testet anélkül, hogy azok szenvednek. Ön képes lesz arra, hogy javítsa az izmok, valamint a rugalmasság kockázat nélkül. Hasonlóképpen, egy túlsúlyos személy képes lesz mozgósítani az egész testet egy sport, jelentősen javítja a kalória kiadások, valamint képzés minden izomcsoport.

Az úszás az egyik legteljesebb sport, mert nem csak kalóriát éget, hanem izmokat is erősít, rugalmasságunkat is növeli, és javítja a kardiovaszkuláris képességünket. Ez a sport minden előnye a futás Cardiospermum szinten, valamint más tevékenységek, mint a tánc vagy aerobic, nem szenvednek a saját befolyása. Javítja a rugalmasságunkat, mint a jóga vagy a Pilates, és erősíti az izmainkat, mint amikor toning gyakorlatokkal edzünk, súlyokkal vagy saját testsúlyunkkal.

Emellett az úszás, a ritmusát és az egész test bevonását figyelembe véve, javítja a koordinációt és a memóriát, közvetlenül az agyat is bevonva az egész folyamatba. A technika és a légzésváltozás koncentrálása (felváltva kell lehúzni a fejét mindkét oldalról, vagy ne legyen olyan sport, amely szimmetrikusan fejleszt minket) nagyon pozitív előnyökkel járhat mind a legfiatalabb, mind az idősebb úszók számára. Kétségtelen, hogy ez egy kedvenc sport sok, mivel minden a legjobb más tudományágak egy edzés. Akarsz úszni?

Sok oka van annak, hogy miért nem hagyja abba az edzést karácsonykor. Adunk néhány ötletet, hogy használja ki ezeket az ünnepeket, hogy izzad a póló, mint te, amíg az év végén. Ha az év azon időszakát kell választanunk, amelyben a Libra a legjobban fél, akkor ez kétségtelenül egy ünnep. Szinte senki sem menekül az ismerősök és a társadalmi kötelezettségek elől, amelyek a gazdag ételekkel és italokkal teli asztal körül zajlanak. Ezért a folytatása gyakorlatok karácsonyra döntő nem csak, hogy megszabaduljon az extra font januárban,hanem, hogy kihasználják az ünnepek a vonat.

Megakadályozza elvesztése fitness az egyik oka, hogy folyamatosan mozog karácsonykor. Számos tanulmány azt mutatja, hogy nem csinálunk paranoid fizikai tevékenységet, ha nem akarjuk látni, hogy ez hogyan befolyásolja a hiányzó testmozgás az izomtömeg, ami csökken, miközben növeli a testzsír. A következményeit a képtelenség, hogy továbbra is fizikai testmozgás megjegyezte korábban képzett személyek (több, ha sportolók). Attól függően, hogy a forrás nézi, a becslések szerint 12 hét, hogy elveszíti szempontjait, mint az erő, míg néhány tanulmány szerint 31 hét.

Sport és forma

További kérdések, amelyekre decemberben még ráizzadhatunk a pólóra,:

  • Több idő a sport: December egy hónap tele Ünnepek. Sokan arra használják, hogy elmeneküljenek, és a családdal töltsék az idejüket. Ha ez a helyzet, mert a nyaralás, akkor lehetősége van arra, hogy egy órát egy nap, hogy gyakorolja a fizikai testmozgás, valamint nyomon követni a sportesemények, amelyek csak tartják ezeket a dátumokat, mint például az utolsó verseny az év, San Sylvester.
  • Több lehetőséget a sportmegosztás: ahelyett, hogy maradni inni vagy enni, miért nem javasoljuk, hogy játszani a lapát játék, hogy a barátok? Abban az esetben, ha van pillanat, hogy ossza meg a családjával is érdemes együtt sétálni, vagy futni egy ideig az edzőteremben.
  • Jó dátumok téli sportok: tanácsos változtatni a sport fegyelem úgy, hogy miután tölteni a dátumokat, akkor visszatér a sport általában gyakorlat könnyebben, és miután dolgozott ki más fizikai szempontok, hogy általában nem vonat. Síelés, korcsolyázás vagy snowboard néhány legnépszerűbb tudományágak télen.

Gyakorlat karácsonykor, hogy elkerüljék a zsír

A karácsony és a kicsapongások evés közben általában kéz a kézben járnak. Várható, hogy az ünnepek alatt hízlal három-öt kilogramm. Érdekes módon, egy tanulmány megjelent A new England Journal of Medicine megállapította, hogy a felfogás, hogy mennyit hizlalunk a karácsonyi partikon nagyobb, mint a kilogramm valóban venni.

Kutatók ezt az elemzést megkérdezte egy csoport ember, hogy mennyi súlyt hisznek, hogy nőni fog Karácsony alatt. Az előrejelzések két-öt kilogramm között mozogtak. Az ünnepek előtt és után mérték le őket, és a szerzők észrevették, hogy átlagosan fél kilót híztak. A vizsgálat indikatív információkat is tartalmaz: azok, amelyek több mint egy kilogrammot tettek ki, azok voltak, akik a kísérlet előtt már túlsúlyosak voltak.

Ez nem egy meghívás számunkra, hogy enni mindent, ami előttünk van, hanem éppen ellenkezőleg: kívánatos, hogy végre néhány trükköt, amikor az asztalnál ülve, például eszik desszertgyümölcsök vagy eszik zöldséget snack. És természetesen nem csak a fent említettek szerint, hanem az is előnyösebb, ha sportolunk is, hanem az is, hogy aktívak is maradjunk. Minél többet költözünk, annál jobban kerüljük a hizlalást az ünnepek alatt. Könnyű tempóban sétálni evés vagy séta után, hogy a vásárlás képletek, hogy működik, és végül tükröződik a skála.