Milyen hatással vannak az erekciós problémák a partnerére?

480

Erectilis dysfunctio egy olyan probléma, amely nem csak az, aki szenved, hanem a partnere. Érzelmi problémák társított ilyen típusú diszfunkció okozhat kényelmetlenséget közöttük. Itt van, hogyan befolyásolják a partner erekciós problémáit, és mi is neked a kulcsokat, így meg tudod oldani őket együtt.

Azonosítsa, hogy az erekciós problémák milyen hatással vannak a partnerére

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan problémák erekció befolyásolja a partner, szükség van az empátia, azaz, hogy tudja, hogyan tegye magát a helyére egy másik. Ha egy személy nem képes elég hosszú erekciót elérni vagy fenntartani, a másik személy is rosszul érzi magát.Az egyik gondolat a partner lehet, hogy van egy növekvő hiánya a szexuális érdeklődés. Egy ilyen gondolat rossz megértéshez és szomorúsághoz vezethet.

 A szex különleges kötelék közöttük, és megszakadhat, ha nem tesznek sürgős lépéseket.Egy másik probléma, hogy a partner lehet, hogy a szexuális elégedettség hiánya, hogy mindkét fél szenved. Mindenki más, és többé – kevésbé mindenkinek szüksége van a Szexuális kielégülésre. Minél több vagy kevesebb a vágy, a szükségletek nem teljes mértékben fedezi, ha erekciós problémák továbbra is. Ez akkor is távolodást eredményez, ha azt nem javítják ki.

Hogyan lehet megjavítani problémák erekció egy partner

Most, hogy tudja, hogy az erekcióval kapcsolatos problémák milyen hatással vannak a partnerre, meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a kellemetlenségek megelőzése érdekében. Az alábbiakban elmondunk néhány dolgot, hogy lehet tenni, hogy ez a hátrány nem befolyásolja a kapcsolatot a pár. Az első dolog, hogy jó kommunikáció, hogy megakadályozzák erekciós problémák létre távolságot a partner. Ennek őszintének kell lennie, és tükröznie kell a másik fél érdekeit. Képtelenség elrejteni egy problémát, vagy úgy beállítani, mintha nem is létezne. Gyorsan rá fog jönni, hogy mi a probléma, és megpróbálja nem tudni, hogy lehet venni, mint egy komoly bizalmatlanság.

Mindenkor beszélned kell egy partnerrel, hogy támogasd őt, a kommunikáció létfontosságú, ha a probléma már ismert, és hogy együtt részt vehetnek egy konzultáción egy szakértő orvossal, aki segít nekik megérteni, hogyan kell kezelni a helyzetet a legjobb módon. A segítségkérés a megoldáshoz erősíti a kapcsolatokat és javítja a helyzetet. Egy szakember segíthet azonosítani a probléma gyökerét. Nagyon fontos, hogy elmondd, hogyan küzdesz a diszfunkció ellen, és hogy lehetőséget adj, hogy együtt oldjátok meg a problémát. Minden haladást meg kell osztani.

Ha az orvos által kínált kezelés gyakorlatokat is tartalmaz, a partner felkérhető az együttműködésre. Nem kell elrejteni, hogy elkerüljék a felesleges vagy félreértett gyanú, amely a bizalom vagy az érdeklődés elvesztéséhez vezet. A szexuális aktivitás nem állhat le. Sok módja van annak, hogy fenntartsák a szexuális közösülés, amelyek nem kapcsolódnak a penetráció. Fontos, hogy a helyreállítási folyamat során alternatívákat keressünk. Az intim kapcsolatok megtagadása szakadékot teremthet közöttük.

Nagyon komolyan kell vennünk a szakemberek ajánlásait. Ahhoz, hogy a pár megértést és együttműködést tanúsítson, látniuk kell, hogy valódi érdeklődés áll fenn a megoldás elérése iránt. Nem kell kihagyni egy ülést, még egy napot sem anélkül, hogy az ajánlott eljárásokat. Az érzéseid miatt aggódni kulcsfontosságú. Nézni, hogy szenved valaki, aki szenved a diszfunkció, és megfosztották a teljesség a szexuális aktus, a partner is nehéz. Meg kellene próbálnod mindig megtudni, hogy érzel. Pozitívnak kell lennünk, és bizakodnunk kell abban is, hogy mindent megteszünk a problémamegoldás érdekében.

Professzionális segítség az erekciós problémák megoldásához

Az erekcióval kapcsolatos problémák megoldásához szakemberhez kell fordulnia. Merevedési zavar nem javul a saját, de rosszabb, ha nem figyel. Szakmai Tanács a legjobb módja annak, hogy visszaállítsa a szexuális egészség. Számos oka lehet annak, hogy egy férfi merevedési zavarban szenvedhet. Sok esetben szerves problémákról beszélünk, más esetekben a probléma a pszichológiai. Bármi is az oka, az orvos ki tudja értékelni a beteget, és meg tudja mondani, mi a legjobb megoldás.

Az erectilis dysfunctio egyik fő oka az érrendszeri betegség. Dugulás a vénák pedig artériák nem teszik lehetővé a folyosón, a vér, a barlangos testek, erekció, vagy nem jelentkezik, vagy nem támogatott. Ha igen, a megoldás, hogy a szexuális egészségügyi szakember ajánlani fogja kezelni ezt a kérdést különösen. Lökéshullám. A lökéshullámok segítségével az erek regenerálódhatnak, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy elegendő mennyiségű vér kerüljön a péniszbe a megfelelő erekció eléréséhez és fenntartásához. Ez egy másik kezelés, amit egy orvos javasolhat.

Pszichológia foglalkozások. Azokban az esetekben, amikor a diszfunkció okozta pszichológiai okok, az orvos általában azt javasolja, hogy bizonyos pszichológiai kezelések. Néha stressz vagy félelem, és a leghatékonyabb megoldás ez. Kap gyógyszeres alapú kezelés egy távolabbi, bár lehetséges, lehetőség. Néhány mellékhatás és átmeneti hatás az oka annak, hogy ezek gyakran elkerülhetők. Vannak azonban olyan esetek, amikor az orvos úgy ítéli meg, hogy ez az egyetlen és legjobb megoldás.

Nagyon fontos, hogy leküzdjük a merevedési zavar a lehető leghamarabb. A romlás árthat annak, aki szenved, és a társának. Ha ez a helyzet, lépjen kapcsolatba a bostoni egészségügyi csoport specialistájával a lehető leghamarabb. Ez segít azonosítani az okokat, és megtalálja a legjobb kezelést az Ön számára, hogy visszaállítsa a szexuális életét és a partnerét a lehető leghamarabb.