Mitől fogynak jól az emberek?

445

Az emberek, akik kap, hogy lefogy jelen számos véletlenek a maga módján megbirkózni a fogyás. De mint mindig, ez nem vall kudarcot, mondja Dr. Maria Amaro, igazgatója az Feel Good klinika és alkotó az Amaro karcsúsító módszer: “ezek az emberek, akik felállították magukat a cél, és kövesse az egészséges étrend…”. Lássuk, mik ezek a véletlenek.:

– Tudják, hogy az egészséges étrendben semmilyen élelmiszercsoport nem korlátozható. “Meg kell enni gyümölcsök, zöldségek, tejtermékek, fehérjék (hús, hal, tojás..) a glikémiás indexű (GI) szénhidrátok a lehetőségek tartományán belül alacsonyabbak (teljes szemű tészta, teljes szemű rizs, kenyér…), szintén őrült… Minden egészséges diétán van. Mindent megeszel. Az élelmiszercsoportok betiltása, amely bizonyos súlycsökkentő módszereket ír elő, a testünk számára alapvető tápanyagok hiányához vezethet, ami veszélyes lehet.”

 Hazudnak. “Ahhoz, hogy egy mentális diéta, meg kell változtatni a prioritásokat, amikor az evés, és akkor vigyázni a legfontosabb dolog van: a szervezet is, a felső nyilvántartásban”

– Amikor vásárolni mennek, megtöltik a KOSÁR egészséges termékek: szezonális gyümölcsök, zöldségek, fehér-kék hal, egész szemek,dió. És ha édesek, olyan lehetőségeket választanak, mint például a csokoládé több mint 70% kakaóval.

– Nem viszket az óra között, és ha igen, akkor az egészséges döntéseket választják. “Általában, az emberek sok szomjúság peck, általában azért, mert az étel általában van egy felesleges cukor, de meg lehet változtatni valami egészséges, mint a gyümölcs joghurt, egy maroknyi dió, sárgarépa, sajt, skimming (super 12% fehérje lassú felszívódás), raklapok, rák… Ez segíteni fog abban, hogy kevésbé éhezzünk az alapvető ételekben, és mindenekelőtt a szorongás és az étvágy megfékezésében, mivel a tápanyagok, amelyek a legtöbbet táplálják, a fehérje és a rost.”

 Jól pihennek. “Mi is csinál egy jó diéta, ha pihenni a szabályozási órákban, hét vagy nyolc óra, mert az alvás során részt vett két nagyon fontos hormonok, ghrelin, “étvágy hormon” és leptin, a hormon szabályozza a küszöb a satity. Amikor alváshiányban szenvedünk, a ghrelin szintje növekszik, a leptin szintje pedig csökken, így hajlamosak leszünk többet enni és gyorskaját enni.”

– Nem követnek unalmas diétákat. “A diéta, hogy működjön, fontos, hogy ez nem unalmas, így fontos, hogy minden héten a szakember, aki hordozza az ügyet megváltoztathatja, nem csak, hogy előrelépést a célok, ha nem a kudarc, az éhség és az unalom, amelyek biztonságos okai a kudarc az étrend.”Ezért Amaro hozzáteszi, fontos, hogy diéták személyre szabott, változatos, mérsékelt. Minden élelmiszercsoportot be kell vonni, beleértve az édeset is, és mindenekelőtt egészségesnek kell lennie.

– Nem a súly megszállottja. “Fontos, hogy ne összpontosítson a kilogrammra. Senki sem sétálhat az utcán mérleggel, nem mehet ruhában. Ha a diéta hatékony, meg kell mérni, hogy hány méretek már elveszett, nem hány kilogramm, mert a gyors étrend elveszíti a vizet, a fehérje, a zsír. A víz elvesztésével, a test kiszárad, protein vesztés, izomtömeg vesztés, míg az egészséges dolog, hogy elveszíti a zsírt. A zsír súlya nyilvánvalóan kevesebb, mint az izom, akkor lehet, hogy kevesebb súlyt fogyott egy egészséges étrend, de van egy jobb test, és bejutni a nadrágot, hogy nem volt benne korábban, mert elvesztette a maradék zsírt.”

Ezen túlmenően, hozzáteszi, hogy az orvos “” súly értéke nagyban függ attól, amikor a súly, a víz mennyisége ivott, az élelmiszerek fogyasztott, a rendszeresség a bél tranzit… Egy nő esetében, attól a pillanattól kezdve a menstruációs ciklus, amelyben van, és még a stressz, hogy van abban az időben. Akkor lehet, hogy nem a súly az egyetlen paraméter, amit a helyes étrend fejlődésének mértékének kell tekinteni. Az orvos lesz sokkal több paramétert mondani, hogy az étrend hatékony, vagy nem haladja meg a súlyt”»

– Még a diétát is élvezik. “Ha az ember egy diéta élvezi, ez azért van, mert úgy érzi, hogy ő gondoskodik magáról, hogy ő csinál mindent jól. Ha olyan tevékenységet is végez, amely élvezetes, és segít elkerülni a problémákat, és a stressz enyhül, így nem kell megtöltenie a gyomrát, hogy felszabadítsa a stresszt az étellel, akkor biztonságos sikert ér el.”

– Nem Adom Fel. “Nem adhatjuk fel, amíg a legkisebb hiba: azt kell gondolni, hogy mi történik egy projekt, hogy ne ismételje meg többé. Meg kell tanulnod valamit életed hátralévő részében, ami törődik azzal, hogy milyen értékesek vagyunk, a testünket és az egészségünket. És ezért, ideális esetben, mindig tartsa a kezében egy orvos”»

Az állam a jólét, határozza meg Amaro “” az, hogy megértsék az elme, hogy biológiailag szólva, nem kérődzők, így helyes azt gondolni, hogy nem jó, hogy folyamatosan enni, vagy gondolni az élelmiszer. Mint minden állapot fizikai jólét, ez az orvos véget ér, “a legfontosabb-a három pillér-elme, táplálkozás, fizikai -. Az utóbbi csak hangsúlyozni, hogy sokkal fontosabb, hogy növelje az intenzitást, hogy kevesebb időt dobni egy csomó percet, miközben bizonyos sporttevékenységek, és nem érzi fáradtnak magát. Az intenzitás az alapja mindennek. Fáradt, amikor kényszeríteni a szervezetet, hogy Engedje el több anabolikus hormon, többek között érdekel izom karbantartás, zsírégető, kémiai állam, amely elősegíti az érzelmi jólét. Nem szenvedésről van szó, hanem életmódról, ahol a harmónia a táplálkozás és a kalória kiadásainak köszönhető-amellett, amit a test folyamatos mozgása és normális biológiai funkciói hoznak létre -, egy kis erőfeszítésbe kerül nekünk.””Ez az élet, ez az intenzitás szeretnénk adni neked,” ezzel a profival zárul.