Szerkentyűk, amelyek várnak ránk

405

2015 volt egy évvel ezelőtt a jövőben, de ironikus, hogy a világ, hogy 30 évvel ezelőtt nem volt aerodinamika, sem biomassza reaktorok, sem holografikus film (ehelyett megszabadultunk a Fax). Legalább nem nehéz megjósolni a jövő technológiáját évről évre. Bár a jövő megjósolásának kockáztatása az emberiség egyik legrégebbi hobbija, nincs csalhatatlan Orákulum. Ugyanakkor fennáll annak a veszélye, hogy kiemelünk néhány olyan technológiai fejlődést, amelyek 2016-ban valahogy jelentős fellendülést jelenthetnek. Sokan közülük már a prototípus vagy koncepció formájában, míg mások több hónapig a boltokban, de felkeltette nagy érdeklődés. Néhány közülük csak divatos szerkentyű, de mások is döntő lépés az életünkben.

A virtuális valóság egy örök ígéret, hogy egy rövid flörtölés után a videojátékokkal az 1990-es évek közepén, úgy tűnik, vissza akar térni a piacra, hogy forradalmasítsa az Ön nézési és érzelemmédia tartalmait. Bár igaz, hogy vannak már adapterek, amelyek viszont bizonyos okostelefonok meglehetősen egyszerű VR kereső. A fő karakterek az Oculus Rift, a PlayStation VR (más néven Morpheus), a HTC Vive és a hosszabb távú Microsoft Hololens, amelyek kombinálják a valódi képet a 3D objektumokat újraalkotó digitális képekkel.

Drónok, amelyek nem Star Wars droidok azok a kis távirányítású repülőgépek, amelyek nagyon jól fogadták a fogyasztók, mint egy szórakoztató szerkentyű, bár fenyegetnek, hogy belép egy új aspektus az életünkben: a forgalmazás a fogyasztói termékek, a csomagok az élelmiszer. Talán idén nem, de ébernek kell lenned. A közlekedés világában van egy, ami kiemelkedik, és nem turistaszűkületes repülés. Tovább fog tartani. Önvezérelt járművekről vagy intelligens járművekről beszélünk. Mindenki egyetért azzal, hogy milyen előnyökkel jár majd az autók számára, ha összekapcsolt számítógépek vezetik őket. Kevesebb baleset, kisebb forgalom és még több hangolt ember. Jövőre a Nintendo bemutatja az új konzolt, a Nintendo NX-et.

Hivatalosan semmit sem tudunk. Sem a specifikációja, sem a külseje, még az újdonságai sem. Ez csak pletyka. Mi van, ha van cloud játékok, hogy ha moduláris, sőt, hogy ha ez egy kettős konzol, a fél asztal a laptop fele. Várható, hogy a nyár előtt mi lesz a kétség, de nem érkezik meg az év vége előtt. Egyéb technológiai mozgások, hogy lesz minden nap fizet egy mobiltelefon. A platformok, márkák és bankok közötti harc kétségtelenül ahhoz vezet, hogy boldoguljunk, de lesz némi kompatibilitás a fő fizetési modellek között, és ez lehetővé teszi a szokásos vásárlásokat, hogy a mobiltelefon-azonosítóval fizethessük a számlát.

 Másrészt, azt is látni fogjuk, hogy a hacker lesz a napirend, így fogjuk érinteni óvatosabb segítségével kulcsok segítségével bármilyen digitális platform. Viselet, amely már 15 perc hírnevet az Apple Watch, lesz egy jó tenyészhely 2016-ban. Természetesen a sportfigyelő karperecek egyre több dolgot mérnek, az óra pedig több funkciót fog tartalmazni. Amire még mindig várunk, az az, hogy a szenzorokkal ellátott ruhák elkezdenek megjelenni a piacon, és képesek lesznek kielégíteni a fuvarozó igényeit. Kiválasztottunk hét jelöltet, akik 2016-ban kitűnnek a technológiai szektorban, bár nem mindegyikük lesz a jövő forradalma:

Google Car. A következő nagy lépés az önjáró járművek, a Google már régóta dolgozik ezen. Nem valószínű, hogy látni 2016-ban, de nincs kétség afelől, hogy más márkák képviselnek nagyon kapcsolódó dolgokat.

Nokia Ozo. A kamera képes rögzíteni tartalmat megtekintésére virtuális valóság, meg kell a hozzáférést. Ezek drága, összetett, így abban a pillanatban, hogy célja csak a szakemberek, de biztos, hogy eljut a mobiltelefon a lehető leghamarabb.

Sony PlayStation VR. A Morpheus a Sony virtuális reality-re tett fogadása, amelyet izgalmas videojátékoknak fognak szentelni, de a multimédiás tartalmak merítésére is szolgál.

Amazon Gomb. Ezek a gombok bárhol rögzíthetők (kamra, fürdőszoba, szekrény), és minden egyes megnyomásakor hozzáad egy termékblokkot társított online bevásárló lista. Ezután már csak meg kell erősítenie a vásárlást.

Jibo. Ez egy digitális komornyik, ami úgy néz ki, mint egy lámpa, de rajta tartja a szemét a házon, és a két kamerának köszönhetően összeköti a barátaival. Azt is kínál választ a kérdésekre, ha a megoldás online.

ARA projekt. Okostelefon alapján Android, amely kiemelkedik moduláris. Javíthatja a fényképezőgépet, frissítheti a processzort, vagy adhat speciális funkciók videojátékok, többek között a funkciók.

SmartGyro. Már látható néhány ilyen elektromos gördeszka-hasonló Segway nélkül kormánykerék-az utcán. Használata nem állítható, de lesz egy divatos játék, mivel lehetővé teszi, hogy mozog a sebesség körülbelül 15 km / h.

Emberi elemek sportolók

Bár ez hasonló a koncepció vett a Mátrix film-amelyben gépek költsége emberek, mint ha az elemek feldolgozása‒, TegWear egy technológia, amely kivonja az elektromos energiát a hő az emberi test, több, mint egy érdekes segédprogram a sportolók, akik szeretnék, hogy élvezze a kütyü, mint a zenelejátszók, okostelefonok vagy smartwatches, többek között-edzés közben. A TegWear-t a Perpetua gyártja, és funkciójának ellátására használják, azaz a két félvezető hőmérsékletkülönbsége által okozott potenciális különbségnél; érdekes módon, minél kisebb.

Kognitív számítástechnika

Majdnem emberi számítógépek, tanulási gépek. Ezek azok a fogalmak, amelyeket az IBM megkeveri a kognitív számítástechnika előrejelzésében, a nanotechnológia, az idegtudomány és a szuperszámítógépek keverékében, amelyek a mesterséges intelligencia új szintjét adják, még mindig nem ismertek. A multinacionális vállalat bevezette néhány hónappal ezelőtt az “5 in 5” projekt, tükrözi, hogy a jövőben a kognitív computing, azaz, hogy lehetővé teszi a számítógép érezni, tanulni, alkalmazkodni, elérve egy bizonyos hasonlóság a munka az emberi agy, ami akkor nagy alkalmazások ilyen változatos területeken, mint a gyógyszer, az ipar, a mezőgazdaság, vagy az olyan új technológiák kifejlesztése, mind a tudomány, a kommunikáció vagy a kikapcsolódás. Röviden, hatalmazza fel a számítógépeket öt érzékszervvel, egy egész világot ezer és ezernyi új lehetőséggel, hogy felfedezze és materializálódjon.

Emotive EPOC

Ez olyan, mint a sci-fi, és csak néhány évvel ezelőtt, senki sem hinné el, hogy Emotive fejlődik: egy szenzoros eszköz a fejünk, amely azonosítani tudja az agyhullámok érzékelni a felhasználó gondolatait és kifejezéseit valós időben, keresztül 14 érzékelő található a “csápok” egy ilyen eszköz. Vezeték nélkül csatlakozik a PC-legyen az Windows vagy Linux‒ Mac-válhat egy új módon irányítja a videó játékok év, valamint, hogy hasznos mindenféle területeken kívül játékos, mint például a kutatás, vagy gyógyszert. Talán pár év múlva mi leszünk Charles Xavier professzor x-Men verziói. Sok modern technológia hasonlított hozzá néhány évvel ezelőtt.